To je to što me zanima!

Real pobjednički prošao kroz Barcelonu, Modriću 90 minuta

Real Madrid pobijedio je Espanyol na gostovanju u Barceloni 2-0 golovima Jamesa Rodrígueza i Karima Benzeme. "Kraljevi" su nakon četiri kola jedini sa stopostonim učinkom
Vidi originalni članak

U susretu četvrtog kola Primere Real Madrid je na gostovanju kod Espanyola pobijedio 2-0 i ostao vodeći s maksimalnim bodovnim učinkom.

Real se bez Cristiana Ronalda i Garetha Balea u Barceloni slomio obranu domaćih tek u 45. minuti kada je pogodio James Rodríguez. U 71. minuti na konačnih 2-0 povećao je Karim Benzema.

Luka Modrić igrao je svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi.

U ostalim susretima Villarreal je kod kuće pobijedio Real Sociedad 2-1 zahvaljujući dvostrukom strijelcu Nicoli Sansoneu, koji je svoj drugi gol postigao skoro s centra igrališta.

Athletic je u Bilbau nadigrao Valenciju 2-1 nakon što su gosti poveli već u drugoj minuti, dok su Osasuna i Celta odigrali 0-0.

Na ljestvici vodi Real s 12 bodova, Barcelona i Las Palmas imaju po devet, a Atlético, Sevilla i Villarreal po osam.

Villarreal      2 Nicola Sansone 22,25
Real Sociedad   1 Yuri 35
- - -
Athletic Club   2 Aritz Aduriz 24,41
Valencia        1 Alvaro Medran 2
- - -
Osasuna         0
Celta Vigo      0

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 74

  • 19.09.2016.

    real kao ekipa igra sve bolje i bolje te ne ovise o pojedincima kao neki drugi veliki klubovi tipa barcelona koja se pretvara u prosječnu ekipu ako im nedostaju npr. neymar i suarez

  • tUp 19.09.2016.

    James jos jednom pokazao kvalitetu i dokazao da je svijetska klasa!!!!!! James za nekoliko godina treba bit 1 ime real madrida... assensio i lucas prosjecni.. modric vec standardno prvo ime na terenu... treba malo vise prostora dat iscu u ovakvim utakmicama...

  • mestar 19.09.2016.

    kakov i naslov real pobjednicki kroz Barcelonu.Pomislio sam da se novinar tek probudio iz kome pa bunca, da su pobjedili Barcu, to bi zaista bilo veliko iznenadenje iako Barca nije kao nekad, ali jos je prejaka za sve pa za real.

Komentiraj...
Vidi sve komentare