To je to što me zanima!

Real potvrdio: Dogovorili smo s Chelseajem prodaju Kovačića

Chelsea zbog Fifine kazne ima zabranu transfera, ali može do 30. lipnja produžiti registracije s igračima koji su proveli prošlu sezonu na posudbi. Kovačića će platiti Realu 50 milijuna eura
Vidi originalni članak

Real Madrid i Chelsea postigli su sporazum o prelasku hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (25), te su ostali još neki detalji prije nego što transfer bude službeno objavljen, rekao je u petak glasnogovornik Real Madrida za Hinu.

- Postoji sporazum, no nedostaju još neki potrebni detalji. Čini se da je sve dogovoreno - izjavio je glasnogovornik Reala, a Kovačićev zastupnik Nikky Vuksan nije odgovorio na upit.

Sportske novine Marca i AS objavile su kako će Chelsea platiti Real Madridu oko 45 milijuna eura, a talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi da je čak riječ i o 50 milijuna eura.

TALIJANI: SVE JE DOGOVORENO Srušio hrvatski rekord: Kova u Chelseaju za 50 milijuna eura!

Kovačić s Real Madridom ima ugovor do ljeta 2021. godine. Na Santiago Bernabéu je stigao iz Intera u ljeto 2015., te je odigrao tri sezone. Prije godinu dana je nezadovoljan minutažom odlučio otići iz Reala na posudbu u Chelsea i prošle sezone je za Chelsea nastupio u 51 utakmici, te je upisao dvije asistencije. 

Chelsea zbog Fifine kazne ima zabranu transfera (registracija novih igrača) ovoga ljeta i sljedeće zime, ali može do 30. lipnja produžiti registracije s igračima koji su došli na posudbu prošle sezone. (jć)

PRESKOČIO I MANDŽUKIĆA Kovačić skuplji nego Ševčenko, Drogba, Eden Hazard, Kante...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tigastero 29.06.2019.

    Truba od igrača.. Njega i Halilovića se čeka već godinama da "eksplodiraju".

  • Frenkyy 28.06.2019.

    Perez je financijski genije! Nisam u to sumnjao do sad ali kad je Kovu uspio uvalit za 45-50 milijuna, sad sam 100% siguran u to!

  • Enor 28.06.2019.

    Kova ne vredi tu lovu to je veliko pranje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare