To je to što me zanima!

Real prevario Atletico, Theo je prošao liječnički i potpisat će!

Theo Hernandez je, kako piše Marca, prošao liječnički pregled u Realu koji je i službeno aktivirao njegovu odštetnu klauzulu plativši 24 milijuna eura. Atletico i Real imali su dogovor koji očito više ne vrijedi
Vidi originalni članak

Real je zaobišao usmeni dogovor koji je imao s gradskim rivalom Atleticom kojem je uzeo Thea Hernandeza (19), talentiranog lijevog beka. Hernandez odlazi iz Atletica za koji nije odigrao ni minute jer ga je klub 2016. godine poslao na posudbu u Alaves.

Francuz je, kako piše Marca, prošao detaljni liječnički pregled u Realu koji je i službeno aktivirao njegovu odštetnu klauzulu plativši 24 milijuna eura. Real će ga predstaviti nakon finala Kupa kralja koji igraju Alaves i Barcelona 27. svibnja.

Akt o nekupovanju

Baš je Barca bila jedan od zainteresiranih klubova za Hernandeza, koji se ipak odlučio za Real. Ovo će biti prvi takav transfer između gradskih rivala u posljednjih nekoliko godina i prvi koji je prekršio usmeni dogovor između klubova oko ovakvih situacija.

Real je jednim potezom poslao dogovor koji je imao s Atleticom u povijest.

Proteklih godina Real je bio zainteresiran za Agüera, Forlana, Falcaa i Gimeneza, ali niti jedan od tih igrača nije otišao u Real upravo zbog dogovora koji je Real sad izigrao.

Atletico se još nije oglasio...

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 1980bena 09.05.2017.

    lako je mrziti real..

  • sarkastik76 08.05.2017.

    oli je počeja prelazni rok ili to samo real može kad mu se hoće!

  • eric007 08.05.2017.

    Los Blancos are under no obligation to pay that amount as the 19-year-old's release clause is set at 24m euros, but Atleti directors have requested an addition 6m euros or else the move will be considered to have been done in bad taste and could jeopardise the peaceful relationship enjoyed between the two institutions. That request was made after Real Madrid first informed Los Rojiblancos of their intention to sign the player two weeks ago.

Komentiraj...
Vidi sve komentare