To je to što me zanima!

Real pušta Ronalda u United, kao zamjena dolazi E. Hazard

Dio novca za kupnju Cristiana Ronalda Manchester United bi dobio prodajom Juana Mate. Louis van Gaal spreman je prodati španjolskog veznjaka za 40 milijuna eura
Vidi originalni članak

Real Madrid već razmišlja o potencijalnoj zamjeni za Cristiana Ronalda, ako se Portugalac u dogledno vrijeme odluči za povratak na Old Trafford.

Ronaldo je nezadovoljan klupskom politikom Reala, a pogotovo prodajom Angela di Marije u Manchester United te je nedavno ponovio kako ne bi imao ništa protiv povratka u klub iz kojeg je 2009. stigao na Santiago Bernabeu.

Očekuje se da su 'crveni vragovi' spremni ponuditi 75 milijuna za Portugalca, a to je ponudu koju bi u Realu vjerojatno prihvatili. Taj bi novac kraljevski klub iskoristio za dovođenje Edena Hazarda iz Chelseaja.

A dio novca za kupnju Cristiana Ronalda United bi dobio prodajom Juana Mate. Louis van Gaal spreman je prodati Španjolca za 40 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Frenkyy 12.09.2014.

    Previše Kiki voli šušku(a tu plaću koju sad ima nitko mu više neće dat), makar ja se nebi bunio za zamjenu CR-Hazard!

  • SR4 RM 10.09.2014.

    NEBULOZE!!!

  • Colonel is back 10.09.2014.

    iskreno,kiki je potrosen,to se vidi i vidjet ce se sve vise..ali i dalje je space shuttle za vecinu igraca,i bio bi to veliki marketinski potez,pa pali bi svi rekordi prodaje dresova uniteda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare