To je to što me zanima!

Real u 7. polufinalu zaredom, samo je dvaput prošao u finale

Madriđani su posljednji put bez polufinala ostali 2010. godine. Tad ih je u osmini finala eliminirao Lyon. Miralem Pjanić je na Santiago Bernabeuu zabio gol koji je izbacio veliki Real
Vidi originalni članak

Real i Bayern su u nokaut fazi Lige/Kupa prvaka igrali 11. put. Madriđani su dalje prošli šesti put i ovo im je sedmi prolazak u polufinale zaredom. Posljednji su put bez polufinala ostali 2010. godine. Tad ih je u osmini eliminirao Lyon. Miralem Pjanić je na Santiago Bernabeuu zabio gol koji je izbacio veliki Real.

Realova serija krenula je 2010/11. Naletio je "kraljevski" klub na Barcelonu koja je prošla dalje s ukupnih 3-1. Jose Mourinho na klupi Reala nije uspio doći do finala niti godinu dana kasnije. Bayern je u Münchenu pobijedio 2-1, Madriđani su doma pobijedili 2-1 i pucali su se penali. Sretniji i spretniji bili su Bavarci.

Mourinhova kalvarija u polufinalima s Realom nastavila se i godinu dana kasnije. Kobni su bili Robert Lewandowski i Borussia Dortmund. Triput zaredom su Ronaldo i društvo ostali bez finala, a onda je došla 2014. godina i europski naslov s Carlom Ancelottijem na klupi. Prije dvije godine Madriđani su ponovno zapeli u polufinalu. Utakmicu u Berlinu je nakon 2-1 i 1-1 izborio Juventus.

Prošle je godine Real izborio svoje drugo finale u posljednjih šest godina. Izborio je finale i ponovo otišao do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • sena2 19.04.2017.

    Sigurno se u Madridu ove sezone ponose prolaskom u polufinale! Mislim na prave navijace, ne na ove isprdke sa 24 SATA!

  • vedrinho1 19.04.2017.

    Lopovi

  • mesuney 19.04.2017.

    Sada su dobili Bayerna da ne ispadne da uvijek lagane protivnike dobivaju, ali sta to vrijedi kada ih je sudac pogurao u polufinale, a sada ce u polufinalu ci na pobjednika dortumn monaco sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare