To je to što me zanima!

Real u akciji: Dovodi Isca, Bale i Cavani su i dalje na čekanju

Prema pisanju AS-a Real Madrid, osim dovođenja Garetha Bela, u srpnju želi predstaviti i Malaginog Isca, čiji je otac pristao na transfer na nagovor Zidanea
Vidi originalni članak

Real Madrid po završetku sezone se poigrava strpljenjem svojih navijača s obzirom da ima velike planove za stvaranje megamomčadi, no ne samo da nije doveo još nijednu zvijezdu, već 'kraljevski klub' još nema trenera.

To bi uskoro trebao postati Carlo Ancelotti jer je sve izvjesniji dolazak Fabija Capella na klupu PSG-a, a kad Real potpiše trenera šoping može početi.

Na meti su već od prije Gareth Bale i Edinson Cavani, čiji se dolazak očekuje u srpnju zbog teških pregovora s Tottenhamom, odnosno Napolijem, no čini se kako su jednu mladu zvijezdu pridobili na svoju stranu.

Kako piše AS radi se Malaginom ofenzivcu Iscu, koji je u uznapredovaloj fazi pregovora s 'los blancosima', poput Balea. Malaga je otkrila u ponedjeljak da se za španjolskog U-21 reprezentativca, osim Reala, interesira i Manchester City, no AS tvrdi kako će Isco odabrati ostanak u Španjolskoj.

Ključni u pregovorima bio je legendarni Zinedine Zidane, koji je uvjerio Iscovog oca na dolazak u Real, a cijeli posao navodno vrijedi 30 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Realni Madridist 20.06.2013.

    da da strašni zli Real gomila nepotrebne igrače na račun poreznih obveznika,dok u isto vrijeme sveta dobra Barcelona ni ne pomišlja na kupnju igrača već godinama.(Henry, Ibrahimović, Neymar, Pique, Fabregas, Song, Hleb, Sanchez, Alves, Abidal, Adriano, Mascherano, Henrique,Villa itd..)

  • Lfc fan_1 19.06.2013.

    Koliko ljubomornih ljud,strašno

  • denis92 19.06.2013.

    dobra ova realova omladinska skola

Komentiraj...
Vidi sve komentare