To je to što me zanima!

Real zabije svakih 25 minuta, Liverpool među nepreciznima

Goal.com pozabavio se statistikama u najjačim europskim ligama. Najimpresivniji su napad Reala i obrana Bayerna, dok su na drugoj strani ljestvice Liverpool i BVB
Vidi originalni članak

Samo Englezi nisu otišli na Božićne i novogodišnje praznike kad su domaća natjecanja u pitanju. Umjesto toga, nastavit će s Premiershipom, ali prvenstvene pauze u ostalim ligama Goal.com iskoristio je kako bi donio detaljni statistički pregled momčadskih učinaka. 

Realu tako treba samo 25 minuta da zabije gol, a Barcelona se može pohvaliti čvršćom obranom. Primila je samo sedam golova, od čega je šest bilo poslije obrambenih greški igrača katalonskog kluba. 

I takva obrana nije najbolja u Europi. Manuel Neuer nije primio gol u 13 utakmica, Bayern je samo četiri puta u polusezoni gledao protivnike kako se vesele golovima, a uz Neuera ide statistika da je obranio 89,75 posto udaraca. 

Borussia je i u napadu i u obrani bila prilično slaba, po nepreciznosti je blizu i Liverpool. "Redsi" su uputili čak 180 udaraca prema golu, a zabili tek 21 gol. 

Cijelu galeriju provjerite na Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • zekica 23.12.2014.

    Navodno se od nove godine u Primeri primijenjuju nova pravila pa će se idući El Clasico igrati 2x po 20 min...

  • FC Sheffield Thursday 23.12.2014.

    Cristiana nema na slici???,sad ce pobuna vatrenih navijaca Reala

  • Frenkyy 23.12.2014.

    Sve je to UEFA kriva ! ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare