To je to što me zanima!

Real želi Mourinha, no problem im stvara Manchester United!

Crveni vragovi Joseu duguju 15 milijuna funti zbog preuranjenog otkaza, a prije nego njegov agent Jorge Mendes detalje raskida dogovori s klubom, portugalski stručnjak neće moći u novi klub
Vidi originalni članak

Real Madrid ponovno želi dovesti Josea Mourinha

U glavnom gradu Španjolske stvari opet ne idu po planu i kraljevski klub je tek na petom mjestu Primere. 

Iako se povremeno činilo kako je plan da trener Santiago Solari momčad vodi na dulje staze, poraz od Real Sociedada 2-0 kao ni mišljenje u kojima se poprilično razilazi od nekih svojih igrača poput najboljeg nogometaša svijeta, Luke Modrića, ne idu mu u korist.

Predsjednik Florentino Perez Mourinha je zaposlio davne 2010. godine, a klub je napustio nakon što se, tko bi rekao, posvađao sa igračima. Ali Perez nikad nije htio da ode!

Dvojac je ostao u dobrim odnosima, a Real je sada ponovno kontaktirao Josea. Portugalac je već imao četiri ponude za posao, sve ih je redom odbijao, a iako bi možda i volio sjesti na klupu kraljevskog kluba to trenutačno nije moguće.

Zbog Manchester Uniteda!

Crveni vragovi Joseu duguju 15 milijuna funti zbog preuranjenog otkaza, a prije nego njegov agent Jorge Mendes detalje raskida dogovori s klubom, portugalski stručnjak neće moći preuzeti kormilo svoje nove momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mestar 10.01.2019.

    Bunkerinho najveca trenerska prevara, ali hebiga imaju ti love na bacanje treba je oprat.Neka dere pa opet zaradi dvadesetak mil na odkazu.

  • Exterminator 10.01.2019.

    Ako želite ra**ebati klub do temelja pozovite Mourinja i dajte mu odrješene ruke da dovede pojačanja !... koje će onda on međusobno posvađati tako da će igrat svatko za sebe ... Lik je odavno otišao u ***ac

  • Argentinska mamba 09.01.2019.

    Ajmo Hoze Žoze-ruši mandrilsku bagru.zabij im zadnju brokvu u kapsel.to hoćemo.Žoze budi pametan.VAR je za Reala najveći neprijatelj.Odi uzmi im pare i sruši ih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare