To je to što me zanima!

Realnost kapetana: Pedro Morales nije kao Modrić

Dinamov kapetan Igor Bišćan vrlo je realan u najavama za ovu sezonu, kao i u procjenama južnoameričkih pojačanja pristiglih ovoga ljeta
Vidi originalni članak

Igor Bišćan osim ozbiljnosti u Dinamovoj obrani u svlačionicu je donio dozu realnosti. Ne razbacuje se velikim najavama.
- Dinamo u Ligi prvaka je nešto što se ne podrazumijeva. To je malo čudo. Liga prvaka nije imperativ za Dinamo, ali pobjede u prva dva pretkola jesu - rekao je Bišćan.
Slično razmišlja i Zdravko Mamić, koji je “napad” na Ligu prvaka najavio sljedeće sezone.
- To je realna prognoza iako nitko ne bi imao ništa protiv da se to dogodi i ove sezone. No sljedeće godine mijenja se sustav bodovanja za Ligu prvaka i to će nam pomoći. Sljedeće sezone nam je Liga prvaka imperativ.
Pripremna utakmica protiv Olimpije Bišćana nije zavarala.
- To nije prava slika Dinama jer protivnik nije bio adekvatan. Odigrali smo solidno, ali još nismo na pravom nivou - smatra Bišćan.
Kapetan misli da Morales ne može biti zamjena za Modrića.
- Vidi se da je kvalitetan igrač, ali to ipak nije klasa kao Luka. Naravno da bi svi mi voljeli da u budućnosti postane jednako dobar kao Luka. Za sada je, kao i drugi novi dečki, pokazao da se na njih može računati - dodao je Bišćan.




LINFIELD S DVA PORAZA U SUDAR S DINAMOM
Momčad iz Belfasta je pripreme za novu sezonu počeo prije dvadesetak dana. Odigrali su dvije utakmice, a u zadnjoj su protiv drugoligaša Carrick Rangersa izgubili 2-1.
- Spustili su loptu na zemlju i igrali kombinatorno. Bili su posebno kvalitetni u prvom poluvremenu, poveli, ali izgubili su zbog dvije neopreznosti - kazao je Marijan Vlak, koji je s Borisom Kublom bio na stadionu Dinamovog protivnika u 1. pretkolu Lige prvaka.
- Travnjak je izvrstan, a zbog toga neće biti problema - kaže Vlak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • brener 10.07.2008.

    prva 2 pretkola će proći onda će ga samliti neka fiorentina, Olympiakos ili ko već!

  • Shady 10.07.2008.

    Svaka čast moralesu ali Luki nitko nije do koljena...Pa Dinamo može i ovako do lige prvaka ako budu imali malo sreće u 3. pretkolu..Jači smo u odbrani sad otkad nema Čale hehe....

  • Hrvatska 10.07.2008.

    Svaka čast svima, al Luki nitko nije ni do koljena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare