To je to što me zanima!

Realova noćna mora: Podsjetio sam ih koliko im Cristiano fali!

Dečko koji je zabio dva gola Realu i potresao Bernabeu i Zidanea nema dvojbi oko toga tko je najbolji nogometaš planete, a o obećanju da će se istetovirati ako zabije u Madridu: 'Ma nema šanse. Lagao sam'
Vidi originalni članak

Real se u Ligi prvaka jedva spasio od poraza, gubili su 0-2 u 55. minuti, jedva izjednačili pet minuta prije kraja, a oba gola im je zabio 21-godišnji Nigerijac, Emmanuel Dennis.

Zabio im dva komada pa oba puta slavio... Kao CR7.

- Usred Madrida sam slavio kao Cristiano jer mislim da je najbolji nogometaš na svijetu i baš mi nije drago što je otišao iz Reala. A i zato da navijače Reala podsjetim što propuštaju otkad je Cristiano Ronaldo otišao iz Reala. Da se sjete koliko im nedostaje.

Obećali ste da ćete si, ako zabijete na 'Santiago Bernabeu' napraviti neku tetovažu?

- Ma šalio sam se. Blefirao sam. Nema šanse, dva gola Realu u Madridu ionako ću pamtiti cijeli život! - rekao je Dennis.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 02.10.2019.

    real ima lv17 stace im cr7

  • dirk_nowitzki98 02.10.2019.

    Ma puca Modriću za Real.On je svoje odigra.Sada je na drugim terenima.Procurila je info da naganja gospođe od pojedinih Realovaca.I neka.Vršnjaku vrime prolazi i valja ga sto više trpat u branku.Ne zovu njega pinokio jer ima veliki nos.pih.

  • BrankoMihalić_1 02.10.2019.

    Igra bez igre jad i bjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare