To je to što me zanima!

Realova obrambena komedija: Evo kako su kiksali kod golova

S ovakvom obrambenom igrom, postavlja se pitanje je li Real uopće dostajan igranja u finalu. Atleticovi igrači radili su što su htjeli u napadu, no kasnije ih je 'sredio' Isco...
Vidi originalni članak

Činilo se da je Real siguran finalist Lige prvaka poslije 3-0 na Bernabeu prethodnog tjedna, no poslije prvih 15 minuta na Vicente Calderonu gubili su 2-0. Srećom po njih, Isco je zabio u 42. minuti i čini se, spasio ih čuda.

Sve zahvaljujući katastrofalnoj igri obrane koja je užasno reagirala u dvije važne situacije.

1-0, Saul

Prvo je Saul nakon kornera Kokea ostao nečuvan pa poentirao u mrežu u 12. minuti, a samo četiri minute kasnije Raphael Varane je nespretnim startom srušio Fernanda Torresa te skrivio penal kojeg je uz malo sreće zabio Antoine Griezmann.

Turski sudac Çakir nije imao težak posao...

2-0, Antoine Griezmann

S ovakvom obrambenom igrom, postavlja se pitanje je li Real uopće dostojan igranja u finalu...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 11.05.2017.

    kakvo je ovo pitanje novinarčića da li je real dostojan igrati finale lige prvaka, pa ako ove godine osvoje to će biti treća lp u zadnje tri sezone što je dominacija neviđena u modernom nogometu

  • 11.05.2017.

    Real je sinoć bio na pauzi prvo poluvrijeme, računajući da su lakoćom već prošli, kasnije su se ipak probudili, drugo poluvrijeme bili su jači od Atletica. Zato glupost je pisati, dali su dostojni da budu u finalu. To samo mogu biti ljubomorni navijači Barcelone.

  • 11.05.2017.

    Lovricu ajde barem ni takva komedijska obrana nije primila po 4 gola od PSG-a, ili 3 od jednog Juventusa, ili 4 od Bayerna. A bilo je prilike, i bit ce u finalu protiv Juventusa jos prilike :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare