To je to što me zanima!

Realovci poletjeli u Australiju, Modrić se vratio: 'Sve u redu'

Ozljeda uha? Sada je sve u redu. Rafa Benítez? Nemam nikakvo iskustvo rada s njim, poručio je Luka Modrić (29) uoči Realova putovanja na pripreme u Melbourne
Vidi originalni članak

Nešto kasnije od planiranog Luka Modrić vratio se s godišnjeg odmora u Madrid na okupljanje momčadi Reala. Igrači "kraljevskog kluba" otputovali su na pripreme u Australiju u nedjelju ujutro bez Ikera Casillasa koji se oprostio od momčadi.

Hrvatski reprezentativni veznjak u ponedjeljak je osjetio jaku bol u uhu, zbog čega nije moao spavati od bolova te je nekoliko sati proveo na jedinici hitne pomoći u Zadru. Ipak, oporavio se do vikenda.

- Sada je sve u redu. Benítez? Nemam nikakvo iskustvo rada s njim - kazao je Luka okupljenim španjolskim novinarima.

Real Madrid prvi dio priprema odradit će u Melbourneu, gdje ga čekaju utakmice protiv Rome (18. srpnja) i Manchester Cityja (24. srpnja).

Krajem mjeseca potom momčad seli u Kinu na drugi dio priprema i utakmice protiv Intera u Guangzhouu (27. srpnja) i Milana u Šangaju (30. srpnja), a konačno uigravanje za početak sezone imat će na turniru u Münchenu protiv Tottenhama te Bayerna ili Milana (4./5. kolovoza) i u Oslu protiv Vålerenge (9. kolovoza).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kljukica 13.07.2015.

    Decki, kak ne shvacate da klinci sa 17-19 god. potpisuju sve sto se stavi pred njih. Pogotovo kad im u kasu sjedne hrpa love. Lopovi poput Mamica jako to dobro znaju i koriste. Po meni tu je po tko zna koji put zakazao nas vrli sustav i siguran sam da ce od toga opet biti po onoj "tresla se brda,rodio se mis"

  • japanokinez 12.07.2015.

    Da nije Modriću bol u uhu od nekoga Mamićevog poslušnika koji je slobodan i koji dijeli šamare po ušima mogučim svjedocima?

  • strmi007 12.07.2015.

    Modrinacija se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare