To je to što me zanima!

Realovci se počeli svađati pred kamerama: Zašto samo stojiš?!

Mora da smo negdje gadno zgriješili jer nije normalno da je Barcelona toliko ispred nas, rekao je Sergio Ramos nakon kiksa protiv Levantea (2-2), a tijekom utakmice kamere su ga uhvatile kako 'riba' Marcela
Vidi originalni članak

Levante je četvrta momčad koja je zabila Realu dva gola od početka 2018.

Kad tome dodate da su Ronaldo, Modrić i društvo ispali iz kupa od Leganesa, da nisu uspjeli dobiti ni Levante koji je do (2-2) remija s 'kraljevima' bio na dva boda od zone ispadanja te da su 19 bodova iza Barce, dobivate sezonu koja ide prema katastrofi.

- Mora da smo negdje gadno zgriješili jer nije normalno da je Barcelona toliko ispred nas. Izgubili smo toliko bodova u utakmicama koje smo kontrolirali, ovo nam je najgora sezona i ostala nam je samo Liga prvaka - rekao je Sergio Ramos.

BOD KOD LEVANTEA Novi kiks! Real ne može dobiti ni klub koji se bori za ostanak

Ne štima nešto u Realu i nikome nije jasno kako se u samo godinu dana pobjednička Zidaneova momčad srozala od najboljeg kluba svijeta do kluba koji je gotovo bodovno bliže zoni ispadanja nego vodećoj Barceloni.

Realu se bliži utakmica godine, raspucani PSG s Neymarom, Cavanijem i Mbappeom, a u momčadi vlada rasulo. Pogotovo u obrani u kojoj su se igrači počeli svađati i pred kamerama. Nakon drugog gola Levantea 'zakačili' su se Ramos i Marcelo.

SAD BI I REŽIRAO CR7 voli kamere, ali samo kad pobjeđuje! Hej! Ne snimaj me!

- Marcelo, zašto samo stojiš? Previše si statičan, pa vodimo 2-1, ovakve stvari nam se ne smiju događati. Zar nitko ne može ispružiti nogu? - galamio je Ramos, piše Marca.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • sumarinac 06.02.2018.

    Marko vec sam se zabrinuo..

  • biti 06.02.2018.

    Nije istina.. Nije to rekao. E moj Sindaricu kad ne znas spanjolskibne pisi gluposti

  • gladijator 06.02.2018.

    "Zašto samo stojiš? Hoćeš da UEFA digne ruke od nas, pa da Barcelona dobije titule i nagrade?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare