To je to što me zanima!

Realovu se sponzoru omaklo: Iker Casillas sutra se oprašta!

Iker Casillas ide u Porto. U petak u 13 sati bit će oproštaj od kapetana Real Madrida na Bernabéuu, objavio je na Twitteru sponzor Reala i preduhitrio klubove
Vidi originalni članak

Očekivali biste da informaciju o nekom transferu pusti igrač, novinar, klub, možda i menadžer - ali sponzor?! E to se dogodilo ni manje ni više nego - Real Madridu.

Destinacija Ikera Casillasa poznata je već nekoliko dana. Španjolski veteran nakon 16 godina napustit će Santiago Bernabéu i zaigrati u Portu, a potvrda je stigla od službenog sponzora "kraljevskog kluba", kladionice Bwin.

"Iker Casillas ide u Porto. U petak u 13 sati bit će oproštaj od kapetana Real Madrida na Bernabéuu", napisao je Realov sponzor na Twitteru.

Odlazak Casillasa bio je jedan od preduvjeta da golman Manchester Uniteda David de Gea dođe s Otoka u Španjolsku, i to za odštetu od 40 milijuna eura. Hit-golmanu Svjetskog prvenstva iz Brazila, Kostarikancu Keyloru Navasu, opet je suđena klupa.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 09.07.2015.

    a i nekuzim daj me podjetite i nabrojite koje je to igrace kupio real a da su talenti za razvit se??? kaj nisu kupovali de geu prije manchestera

  • 09.07.2015.

    ciganski klub, bas mi je drag bio golman de gea, ovo mu nije trebalo u zivotu otic u ciganliju

  • nik8 09.07.2015.

    a za tog de geu su navalili kao da je ne znam kako vrhunski golman, a takvu ljudinu i sportaša casillasa odbacit nije nimalo u redu.Navijam za Fcb al Casillasa obožavam od prvog dana kad se pojavio na velikoj sceni. Istina da više ne brani kao nekad ali je još uvijek i sa takvim izdanjima bolji od 80% ostalih golmana. Sretno majstore u budućnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare