To je to što me zanima!

Realu nisu valjali, sad briljiraju: Özil, Higuain, Callejon, Kaka...

ŽIVOT NAKON REALA Nisu se snašli u 'kraljevskom klubu', otišli su u novu sredinu i sad briljiraju. Özil je vođa Arsenala, Napoli s Higuainom i Callejonom sanja titulu...
Vidi originalni članak

Messut Özil, Kaka, Callejon, Albiol, Carvalho, Higuain... Šestorici igrača dvije su stvari zajedničke. Svi su otišli iz Reala i svi su se preporodili.

Özil je kraljevski dres zamijenio londonskim. Njemački reprezentativac je vođa Arsenala koji je vodeći klub Premiershipa. Sve se u igri "topnika" vrti oko nekadašnjeg veznjaka madridskog kluba. 

Napoli opet sanja "scudetto" 

Callejon je napustio Real zajedno s Higuainom i Albiolom. U Realu su većinom bili na klupi. Higuain je trpio stalne rotacije, u Napoliju to ne mora trpjeti. Tamo igra od prve. I zabija. U 14 utakmica zabio je osam golova. Callejon ih je zabio 7 u 16 susreta. 

Kaka se vratio

Bio je potišten, bojao se kako neće ići na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Kaka je malo šansi dobivao u Realu. A onda je prešao u Milan. I vratio mu se osmijeh na lice. Kaka je opet onaj pravi. 

Carvalho nije propustio ni minute

Ricardo Carvalho ima 35 godina. Real ga se riješio i poslao u Monaco. Portugalski stoper odigrao je sve utakmice za klub.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • VEGETA_3 15.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • makshardcore 14.11.2013.

    Kaka je igrač svjetske klase, to mu nitko ne osporava osim budale koja misli da je special one.

  • IvanaNovokmet 13.11.2013.

    kaka je imao peha sa ozljedama i vise nikad nece bit onaj igrac iz milana, higuain i callejon su prosjecni igraci kao npr. kovacic ili rebic , a özi isto nije nikakva klasa odigra 1-2 dobro i onda ga 5 nema nigdje to je npr. sad u arsenalu dokaz preve 2-3 super i onda zadnje 3-4 jedan od najlosih

Komentiraj...
Vidi sve komentare