To je to što me zanima!

Realu poništen gol u 94. pa je Benzema zabio minutu kasnije

Izgledalo je kao da će Real kući bez bodova, a onda je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade gol zabio Jović. Ipak, taj gol je poništen! Srpski napadač bio je u nevjerici, no u pravom se trenutku ukazao Benzema
Vidi originalni članak

Kakva utakmica na Mestalli! Real je u 17. kolu remizirao s Valencijom u gostima i tako ostao ispod prvopalsirane Barcelone.

Kraljevski klub bio je znatno bolja momčad od početnog zvižduka, no nikako nije dolazio do gola. U drugom poluvremenu krenula je opet ista priča, no u 78. minuti Wass nakon lijepe tranzicijske akcije ubacuje Soleru koji matira Courtoisa.

Izgledalo je kao da će Real kući bez bodova, a onda je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade gol zabio Jović. Ipak, taj gol je poništen! Srpski napadač bio je u nevjerici, no u pravom se trenutku ukazao Karim Benzema. 

Niti minutu kasnije Madriđani su imali korner, došlo je do naguravanja u šesnaestercu nakon obranjenog udarca glavom Courtoisa, a tu se najbolje snašao Benzema koji je poslao loptu u mrežu.

Luka Modrić igrao je do 81. minute.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 43

  • fantom na bickilu 16.12.2019.

    U srijedu dolaze na punjene u Barcelonu.....

  • cicinakitu 16.12.2019.

    Nisam fan barcelone, ali ovaj real ce biti prvak, mozda, kad messi ode iz barcelone...kraj toliko love, oni ne mogu sastsviti ekipu, oni drze tog benzemu godinama, vise nego sto su drzali ronalda, a svatko bi mogao nabrojat 20 boljih napadaca....dzaba vam pare...

  • Katalonski lopovi 16.12.2019.

    haha utjero im ga Karim!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare