To je to što me zanima!

Rebić i Eintracht razbili su Marseille, Bešiktaš se spasio

Chelsea je još ranije osigurao prolazak dalje, ali to ih nije spriječilo da razbiju PAOK na Stamford Bridgeu. Završilo je 4:0, ali Mateo Kovačić je visoku pobjedu svoje momčadi odgledao s klupe....
Vidi originalni članak

Eintracht iz Frankfurta sa stilom je osigurao prvo mjesto u svojoj skupini Europske lige. Plasman u šesnaestinu finala imali su u džepu, a trebala im je pobjeda u kombinaciji s porazom Lazija i upravo se to dogodilo.

Oni su razbili kod kuće Marseille 4:0, ali hrvatski reprezentativac Ante Rebić u igru je ušao kad je već fešta prošla... U 72. minuti zamijenio je Hallera. Kod gostiju je Ćaleta-Car odradio cijeli susret, ali on i suigrači se baš nisu proslavili i teško je pričati o njegovoj dobroj predstavi kad je momčad primila četiri gola, a on igrao u srcu obrane...

Bešiktaš je spašavao živu glavu kod Sarpsborga, momčadi koja je u kvalifikacijama za Europsku ligu izbacila Rijeku. Gubili su Vida i društvo nakon šest minuta 0:2, ali su se uspjeli na kraju vratiti i doći do pobjede! Činilo se da će uzeti bod, ali na kraju su golom u 90. minuti uzeli puni plijen i značajno popravili šanse za proljeće u Europi. Da su poraženi, izgubili bi i teoretske šanse za sljedeću fazu. Domagoj Vida je u redovima crno-bijelih odigrao 90 minuta.

Chelsea je još ranije osigurao prolazak dalje, ali to ih nije spriječilo da razbiju PAOK na Stamford Bridgeu. Završilo je 4:0, ali Mateo Kovačić je visoku pobjedu svoje momčadi odgledao s klupe.

Lazio je, kao što smo već spomenuli, posrnuo. I to na Cipru, na gostovanju kod Apollona (0:2). Maglica je za domaće ušao u 66. minuti, a u 75. je zaradio javnu opomenu.

Rangersi su kod kuće remizirali s Villarrealom, a gledatelji na Ibroxu nisu vidjeli nijedan gol. A ni nastupe hrvatskih igrača. Katić je opet bio izvan kadra, Barišić je ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • prijava123 30.11.2018.

    Rebic lagano grije klupu

  • aleksandar.marinkovic777@gmail 30.11.2018.

    Ne može da se pohvali jedan Luka Jović koji dade dva gola jer je Srbin a on kao rod rođeni sa Rebićem. Svaka čast momci i bravo za Dinamo. Zasluženo prvi u grupi.

  • danko1471991 30.11.2018.

    Zašto pisete Rebić kad je ušao tek nakon sto su zabili sva 4 gola...zašto ne možete jedanput normalni naslov staviti bez pretjerivanja i obmana?kakve veze ima sto se radi o Hrvatskom igraču...

Komentiraj...
Vidi sve komentare