To je to što me zanima!

Rebić je stigao na Fiorentinin stadion, sutra predstavljanje

Novopočeni hrvatski A reprezentativac Ante Rebić oko 19 sati u pratnji braće Žužul, odvjetnika i zastupnika stigao je na Artemio Franchi gdje će potpisati ugovor
Vidi originalni članak

Ante Rebić stigao je zrakoplovom u Firencu danas oko 16 sati te se zaputio u hotel ''Villa Medici''. Oko 19 sati u pratnji odvjetnika Peronje, zastupnika, te čelnika Splita Slavena i Joze Žužula stigao je na stadion Artemio Franchi, na posljednju rundu pregovora oko transfera. 

Sutra bi, nakon potpisa ugovora, trebao biti predstavljen. Anti će u Firenci najviše nedostajati ''frend Ante'' i 'frend Ivan'', kako od milja zove najbolje prijatelje i suigrače Antu Ercega i Ivana Radeljića, te ''teta Višnja'', supruga predsjednika Slavena Žužula, s kojom često zna popiti kavicu i porazgovarati. Ona mu je uoči puta poklonila loptu i krunicu, te ga poškropila blagoslovljenom vodicom.

- Ove dvije stvari neka ti budu glavna misao. Nikad ne zaboravi odakle si došao, ali poštuj i klub u koji si stigao i uvijek daj sve od sebe - kazala mu je Višnja Žužul.

Ante je bio ležerno odjeven, osmjehom na licu skrivao je nervozu.

- Nisam nervozan, samo malo umoran - kazao je, a više o transferu obećao je kazati nakon potpisa.

Detalji ugovora nisu poznati, no špekulira se kako će Splitu pripasti preko 7 milijuna eura odštete, te postotak od sljedeće prodaje, dok bi Ante za četverogodišnji ugovor trebao dobiti 3,2 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • peter_1 27.08.2013.

    evo para za braću žužul više neće morati bojati tunele bezbojnom bojom

  • 1965 27.08.2013.

    a rebicu bas izgledas ko seljak!

  • tirolski_hajdukovac 27.08.2013.

    sretno ante i pokazi zabarima i onom goemzu sto je nogomet i odvedi nas na svijetsko prvenstvo s duduom pa da se u brazilu igramooooo igramoooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare