To je to što me zanima!

Rebić poručio Pioliju: Više bih volio igrati na krilu nego u špici

Sedam tjedana trebalo mi je da se oporavim od ozljede lakta i nadam se da ću uskoro biti u formi u kakvoj sam bio prije, rekao je hrvatski reprezentativac koji mijenja ozlijeđenog Zlatana
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić (27), koji je zbog ozljede Zlatana Ibrahimovića u posljednje tri utakmice u dresu Milana igrao klasičnog centarfora, ističe da mu je draže igrati na poziciji krilnog napadača.  

POGLEDAJTE VODEO: Rebićeva inicijacija uz Grdovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Više mi odgovara igrati na lijevom boku kao krilni napadač. No mogu igrati i klasičnog centarfora, glavno da to koristi momčadi - izjavio je za talijanske medije Rebić.

Prošle sezone bio je najbolji strijelac Milana u domaćem prvenstvu s 11 golova, ali ove sezone na svom kontu ima tek dvije asistencije za momčad Stefana Piolija.

SAMPDORIA - MILAN 1-2 Milan ne staje, gol tehnologija Rebiću 'oduzela' briljantan gol!

- Meni je važnije da pobjeđujemo i da klubu ide dobro, a doći će i golovi. Sedam tjedana trebalo mi je da se oporavim od ozljede lakta i nadam se da ću uskoro biti u formi u kakvoj sam bio prije ozljede - dodao je Rebić.

U nedjelju je bio asistent za drugi gol Milana u pobjedi 2-1 protiv Sampdorije u 10. kolu talijanskog prvenstva. Vodeći Milan ima pet bodova više od drugoplasiranog Intera.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AYYLMAO 07.12.2020.

    strašno važan igrač . odlično krilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare