To je to što me zanima!

Rebićev show u Italiji: U istoj minuti zabio i pogodio stativu

Fiorentina je dočekala povratak na vrh Serie A, a tamo ju je odveo Ante Rebić. U manje od 60 sekundi zabio je gol u stilu Roberta Prosinečkog i pogodio stativu
Vidi originalni članak

Ante Rebić nije dobio previše prilika u dresu Fiorentine, ali u prvoj nedjeljnoj utakmici Serie A trebalo mu je samo 25 minuta da izmami ovacije tribina Artemija Franchija. Naš je nogometaš s desnog ruba šesnaesterca htio centrirati u 24. minuti, ali njegov loš centaršut pretvorio se u vrhunski gol. 

Lopta je prevarila Massima Zappina na golu Frosinonea i završila u rašljama za 1-0 "viola" i prvi Rebićev gol poslije pet i pol mjeseci. Čim se krenulo s centra Rebić je opet bio u središtu pozornosti - ukrao je loptu i s 20 metara opet prevario Zappina, ali na putu prema drugom golu zaustavila ga je stativa

Rebić je samo načeo protivnika, do 43. minute već je bilo 4-0 jer su pogađali i Gonzalo Rodriguez, Khouma Babacar i Mario Suarez. Na konačnih 4-1 smanjio je Alessandro Frara u 87. minuti.

Fiorentina se pobjedom vratila na prvo mjesto na ljestvici. Svih 90 minuta odigrao je i Milan Badelj, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 01.11.2015.

    Hahah meni to izgleda kao propali centarsut! Htjeo je nabaciti pa ni to nije znao kak spada i usla je u gol! Strasno!

  • cassyman 01.11.2015.

    samo da glavu dovede u red

  • Corona1988 01.11.2015.

    Nas najjaci napadac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare