To je to što me zanima!

Rebićev trener želi novo pravilo: Prijeđeš polovicu i nema natrag

Ako želite vidjeti više napadačkog nogometa, uvedite pravilo po kojem se ne možeš vratiti na svoju polovicu ako si već prešao u protivničku, rekao je trener Milana...
Vidi originalni članak

Krovna svjetska nogometna kuća (Fifa) iz godine u godinu smišlja i uvodi nova pravila u nogomet kako bi modernizirala najvažniju sporednu stvar na svijetu, a sada je trener Milana Stefano Pioli iznio nekoliko revolucionarnih ideja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako želite vidjeti više napadačkog nogometa, uvedite pravilo po kojem se ne možeš vratiti na svoju polovicu ako si već prešao u protivničku - rekao je trener Milana u kojem nastupa i Ante Rebić.

Takvo se pravilo koristi u košarci gdje se lopte ne može vratiti u svoju polovicu terena, ali ono u nogometu ne bi imalo nikakvog smisla budući da ne postoji vremensko ograničenje napada. Ipak, Pioli je također dao prijedlog o kojem se, doduše, već neko vrijeme raspravlja u Fifi.

ANKETA: TREBA LI GA DALIĆ ZVATI? Grande Rebić! Juventusu to nije nitko napravio 30 godina, sad i Ibrahimović i Giroud strahuju...

- Da se ja pitam, sat bi se zaustavljao kada lopta izađe iz igre i uveo bih 'time-out' u prvom poluvremenu - zaključio je trener Milana koji tako želi stati na kraj odugovlačenju igre pretkraj utakmice.

Pravilo o zaustavljanju vremena se već koristi u futsalu, a 'time-out' u prvom poluvremenu već postoji kao pauza za osvježenje, ali samo ako je jako vruće i ako to sudac dozvoli.

A TEK SE VRATIO Ibra propušta otvaranje LP: Rebić od prve minute na 'redse'!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 25.09.2021.

    Boze dragi i jos takvu glupost čuti od jednog trenera 🤦‍♂️

  • Pingiri 24.09.2021.

    Jedino dobro bi bila aktivna igra, ostalo ništa.

  • os-lega 24.09.2021.

    Pa onda ukinite i zaleđe , bit će golova kao u rukometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare