Obavijesti

Sport

Komentari 143

Grande Rebić! Juventusu to nije nitko napravio 30 godina, sad i Ibrahimović i Giroud strahuju...

Grande Rebić! Juventusu to nije nitko napravio 30 godina, sad i Ibrahimović i Giroud strahuju...
12

U tri utakmice koje je počeo za Milan ima dva gola i dvije asistencije. U utorak slavi 28. rođendan. Hoće li mu HNS poželjeti sve najbolje na svojim kanalima? Hoće li mu Dalić poslati čestitku? Poziv nije...

VIDEO

Stalno ponavljam da nikad nikome nisam zatvorio vrata, teren je jedino mjerilo. Ante Rebić? On sad nije tema...

Tako je Zlatko Dalić odgovorio nakon vrlo uspješne rujanske akcije i sedam bodova u tri kvalifikacijske utakmice, u najtežem mini ciklusu ikad. Bez Modrića, Brekala, Gvardiola, Vrsaljka, Budimira... i Rebića.

Pokretanje videa...

Dalić i Rebić VIDEO

Rezultat mu je dao za pravo da je (opet) dobro izabrao i procijenio. Kao što rezultat, učinak, sad daje za pravo Rebiću da se nada. Ako želi, a vjerujemo da želi.

Milanovi su kroničari, novinari bliski klubu, prije deset dana najavili kako Ante grize na treninzima, kako je zapeo da se dokaže Pioliju, ali i Daliću. Priliku je dobio zbog ozljeda suigrača u napadu i iskoristio ju je.

Champions League - Group B - Liverpool v AC Milan

U prošle dvije sezone ušao je 'dizelaški', bio je bez gola do prosinca, a ove sezone - jesenski procvat. U prvih pet utakmica za Milan ima dva gola i dvije asistencije. Štoviše, bez učinka je ostao samo dvaput kad je ušao s klupe i igrao samo 20-ak minuta, protiv Sampdorije i Cagliarija, a sva tri puta kad je počeo bio je - junak! Protiv Lazija (2-0) dvije asistencije, protiv Liverpoola u Ligi prvaka (2-3) jedan gol zabio, drugi pripremio, protiv Juventusa (1-1) zabio.

'Stara dama' pri dnu: Rebić je zabio za izjednačenje u Torinu
'Stara dama' pri dnu: Rebić je zabio za izjednačenje u Torinu

Štoviše, u nedjeljnom derbiju postao je prvi nogometaš koji je zabio Juventusu u tri uzastopne utakmice otkako je početkom 90-ih uvedeno pravilo tri boda za pobjedu!

Serie A - Juventus v AC Milan

"Ovaj put pobijedio je i nervozu, koja obično ne donosi puno dobroga. Tukao se, borio s Chiellinijem i Bonuccijem, često sam u vrhu napada, daleko od suigrača, zakačio se i s Dybalom, ali nije izgubio fokus. I onda se vinuo iznad Locatellija i glavom matirao Szczeskog", opisala je Gazzetta dello Sport Milanovog junaka i nastavila:

Serie A - Juventus v AC Milan

"Rebić nije centralna špica, ali snašao se nekako. Stalno se kreće, stalno pritišće braniče i pravovremeno ulazi u prostor kad mu dođe lopta. Juventus mu je kao mušterija, ima impresivan učinak od četiri gola i jedne asistencije u šest međusobnih okršaja u prvenstvu i Kupu. Obično je bolji u drugom dijelu sezone, ali sad je izmiješao karte. I Zlatan Ibrahimović i Olivier Giroud morat će se zabrinuti za svoje mjesto."

Serie A - Juventus v AC Milan

Navijačke je kanale razveselio proslavom gola, kada je pokazao Juventusovim navijačima i igračima da se malo smire, te baš tim okršajima s Chiellinijem i Bonuccijem i smiješnim oponašanjem Chiellinijeve glume jednog prekršaja.

A hoće li razveseliti i hrvatske navijače? Na Instagramu ga nema od one nepotrebne i uvredljive poruke prema Daliću, suigračima i HTV-ovim stručnjacima Prosinečkom i Samovojski. Tada je, ako se ne sjećate, napisao:

- Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska.

Euro 2020 - Group D - Croatia v Czech Republic

Ispričao se javno nije, i kako vrijeme odmiče, sve su manje šanse da hoće. A kad ovako igra, jedino ga to dijeli od Dalićeva poziva i povratka među "vatrene".

U utorak Rebić slavi 28. rođendan. Hoće li mu HNS poželjeti sve najbolje na svojim kanalima? Hoće li mu Dalić poslati čestitku? Poziv za listopadske kvalifikacijske okršaje nije...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani