To je to što me zanima!

Rebiiiiić! Legendarni Tiziano u deliriju nakon gola za pobjedu

Zlatan Ibrahimović (38) ostavio je loptu za Rebića (26) koji se izbacio na lijevu nogu i pogodio za pobjedu Milana (3-2) protiv Udinesea. U deliriju su bili navijači Milana, a posebice talijanski novinar Tiziano Crudeli (76)
Vidi originalni članak

Izgledalo je da će utakmica završiti neriješeno, da će Milan po tko zna koji put ove sezone razočarati svoje navijače, ali onda se pojavila osovina Rebić - Ibrahimović i to je to, 'rossoneri' su uzeli velika tri boda! Na San Siru je u tim trenutcima bila apsolutna ludnica, ali bila je i u studiju talijanske televizije gdje je sve žustro slavio Tiziano Crudeli (76).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iskusni talijanski novinar i veliki navijač Milana prošao je mnogo lijepih, ali i još više teških trenutaka s voljenim klubom, a svaki ga 'pogodi' na svoj način. Tako je bilo i ovaj put. Skinuo je slušalice i mikrofon, počeo vikati i umalo zaplakao  te otišao izgrliti kolege u studiju, njegova je sreća bila neopisiva.

Podsjetimo, Rebić je ušao u igru u 46. minuti i dvije minute nakon toga zabio gol za 1-1. Theo Hernandez (22) pogodio je nevjerojatan volej za 2-1, a u 85. minuti ušutkao je San Siro Lasagna. Ali, u posljednjim trenutcima utakmice ukazao se Ante Rebić i zabio lijep gol lijevom nogom za pobjedu Milana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • adis23 21.01.2020.

    Lik živi nogomet

  • mato 11 20.01.2020.

    Kralj ante rebić 💪💪💪💪❤

  • cule123 20.01.2020.

    ibra nije ostavio loptu za rebica, nego je isao u dribling i lopta se slucajno odbila do rebica

Komentiraj...
Vidi sve komentare