To je to što me zanima!

Red Bull je i dalje savršen, Villareal pobijedio u Sofiji

Austrijski Red Bull Salzburg pobijedio je i peti put u pet utakmica skupine G Europske lige. Villarreal je pobijedio Levski i približio se prolasku dalje...
Vidi originalni članak

Momčad koja je izbacila Dinamo iz kvalifikacija za Ligu prvaka, austrijski Red Bull Salzburg briljira u teškoj skupini Europske lige. Iako imaju 'skupinu smrti' u kojoj su uz njih Villareal, Lazio i Levski iz Sofije, Red Bull nakon pet kola ima savršenih 15 bodova. Večeras su u Salzburgu pobijedili talijanski Lazio 2-1 čime su potvrdili ostanak u Europi i nakon zime. Poveli su domaćini u 52. minuti golom Afolabija. Samo pet minuta kasnije izjednačio je Foggia, a konačnih 2-1 postavio je Tchoyi u 78. minuti utakmice. Gosti iz Rima igrali su strašno grubo te su u 90 minuta zaradili čak šest žutih kartona, dok je kod 'letećih bikova' požutio samo naš Nikola Pokrivač, koji je igrao do 87. minute.
U drugoj utakmici skupine G Villarreal je očekivano pobijedio Levski u Sofiji 3-0. Bugarska momčad tako je ostala bez bodova i nakon petog kola. Villarreal je pak za tri boda pobjegao Laziju te sada ima devet bodova sa čime je osigurao prolazak u nokaut fazu natjecanja. Za Španjolce su zabijali Rossi u 37. i Senna pet minuta prije kraja utakmice.
U posljednjem kolu Lazio igra protiv slabašnog Levskog na svom stadionu, a Villarreal će ugostiti bezbrižne Austrijance. Lazio se oprostio od Europe zahvaljujući ovom porazu. Talijani su pobijedili izravnog konkurenta za prolaz dalje Villarreal 2-1 na svom stadionu, no od Španjolaca su u uzvratu izgubili čak 4-1.

EUROPSKA LIGA, 5. KOLO:
RED BULL - LAZIO 2-1 (Afolabi 52, Tchoyi 78; Foggia 57)
LEVSKI - VILLARREAL 0-2 (Rossi 37, Senna 85)

SKUPINA G
1. RED BULL 15
2. VILLARREAL 9
3. LAZIO 6
4. LEVSKI 0

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare