To je to što me zanima!

Red za Pjacu u Maksimiru: Tko će platiti čak 20 milijuna eura?

MAKSIMIR POD OPSADOM Inter, dortmundska Borussia, Milan, Bayern, oba Manchestera... već u siječnju žele u svlačionici imati Dinamova dragulja Pjacu
Vidi originalni članak

Dinamovu blagajnu ove zime popunit će novi veliki transfer. Europski velikani otimaju se za Marka Pjacu (20), a “modri” će zaraditi i do 20 milijuna eura.

- Mogu potvrditi kako Inter prati Marka Pjacu - rekao je za talijanske medije Marko Naletilić, menadžer Dinamova dragulja.

Pjaca ipak ima puno širi izbor. Inter je tek samo jedan u nizu europskih divova koji iz maksimirskog dvorišta žele uzeti novi vrhunski proizvod Dinamove škole nogometa. Modrić, Ćorluka, Kovačić, Mandžukić... dovoljno su dobra preporuka za svakoga tko ima neke sumnje.

Za Pjacu je zainteresiran i drugi milanski klub, no red je puno dulji od toga. Hrvatski reprezentativac može birati između najvećih nogometnih klubova. Nema momčadi koja nije poslala skauta kad god Pjaca igra.

- Bayern, dortmundska Borussia i oba Manchestera zanimaju se za njega. Da, i Milan je u igri, no to se već zna dulje vrijeme - istaknuo je Marko Naletilić.

Na ljeto je cijena za Pjacu bila 12 milijuna eura, no u međuvremenu je narasla i na 20 milijuna. Dinamov igrač odlično je odigrao kvalifikacije za Ligu prvaka, a postao je i stalan član prvih 11 hrvatske nogometne reprezentacije. Sve to povećalo je cijenu, no velikani ne pitaju za novac ako ih netko “izuje iz cipela”. A Pjaca je to učinio mnogo puta.

- Još nismo u pregovorima. Dinamo ne odbija mogućnost prodaje u siječnju, ali mu se ne žuri. Mnogo toga ovisi koliko Dinamo želi izvući za njega, a pričekat će i kraj europskih natjecanja - kaže Naletilić.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • geomax 25.10.2015.

    super dobiti cemo nekog novog juznoamerikanca

  • TROPS 25.10.2015.

    Marko Naletilić, menadžer Dinamova dragulja...... U clanku se obitelji Mamic ni spominje.... Jako interesantno....

  • Mica79 25.10.2015.

    Jedan je Maminjo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare