To je to što me zanima!

Redknapp: Ćorluka bi se do kraja sezone mogao vratiti

Sada je jasno da će Niko Kranjčar pauzirati do kraja sezone, čak će morati i na operaciju. Harry pak za Ćorluku ima optimističnije prognoze...
Vidi originalni članak

Trenutno su dvojica od trojice hrvatskih nogometaša u redovima Tottenhama ozlijeđeni. I Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka imaju probleme s ozljedama gležnja. I dok će Kranjčar pauzirati do kraja sezone, Tottenhamov menadžer Harry Redknapp nada se da će Ćorluka biti spreman za povratak u samoj završnici.
- Charlie (Ćorluka) ima zaštitnu čizmu na nozi. Trebala mu je injekcija za nastup na Wembleyju (u polufinalu FA Cupa 11. travnja), ali mogao bi se vratiti do kraja sezone – rekao je Redknapp, koji u subotnjem ogledu protiv Chelseaja u sklopu 35. kola Premiershipa osim hrvatskog dvojca neće moći računati niti na bolesnog Jermainea Jenasa, suspendiranog Wilsona Palaciosa i nedovoljno zaliječenog (od ozljede prepona) Aarona Lennona. Oba hrvatska nogometaša ozljede su zadobili u utakmicama FA Cupa, Kranjčar u polufinalu protiv Portsmoutha, a Ćorluka u četvrtfinalnom srazu s Fulhamom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare