To je to što me zanima!

Redknapp: Dolazi vrijeme da Ćorluka uskoči u našu obranu

Premda je pokušavao dovesti Phila Nevillea, menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp posljednjih sati prijelaznog roka ipak nije kupio Evertonova braniča
Vidi originalni članak

Zbog ozljede koljena Tottenham je na neko vrijeme ostao bez Younesa Kaboula, a tijekom poraza u nedjeljnoj utakmici u kupu od Fulhama crveni je karton zaradio Michael Dawson, koji će zbog suspenzije pauzirati tri utakmice.

- Imamo u ovom trenutku ozbiljnih problema jer smo tanji za dva srednja braniča. Imamo jednog slobodnog obrambenog nogometaša na raspolaganju da uskoči. To je Vedran Ćorluka. On je u ovom trenutku jedini preostali raspoloživi igrač za posljednju liniju obrane - rekao je Redknapp najavivši time da bi Ćorluka uskoro mogao zaigrati.

U srijedu pri gostovanju kod Blackburna u 25. premierligaškom kolu Redknapp bi svejedno mogao izvesti obrambenu četvorku bez Ćorluke (Hutton, Bassong, Gallas, Assou-Ekotto).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LEGOS 01.02.2011.

    sada je i Ćorluka dobar kada mu obrana pobere 4 gola od fulhama

  • Ledze 01.02.2011.

    Počeo me na veliko živcirat ovaj Potter izgubio se čovjek

  • karakter 01.02.2011.

    sreća njegova pa nema marka marina u engleskoj!! inače ćorluka još ne može doći sebi posle tog driblinga, još se okreće oko sebe... :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare