To je to što me zanima!

Redknapp: I Sir Alex je rekao da je Modrić sjajan!

Rekao mi je Ferguson: “Izvadio sam Johna O'Shea i promijenio stil igre jer nam je Modrić zadavao puno problema", kazao je Redknapp
Vidi originalni članak

Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp iznimno cijeni Luku Modrića, a u razgovoru za Guardian objasnio je da  je njime fasciniran i menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson.  - Alex Ferguson rekao mi je nakon utakmice da misli da je Modrić bio fantastičan. Promijenio je stil igre zbog njega. Rekao mi je: “Izvadio sam Johna O'Shea i promijenio stil igre jer nam je Modrić zadavao puno problema" – izjavio je Redknapp. Tottenhamov je strateg uvjeren kako je dovođenje omalenog hrvatskog veznjaka za 16.5 milijuna funti bio sjajan posao. - Mislim da Modrić može igrati za bilo koga. Tako je dobar. On je fantastičan nogometaš koji sjajno razmišlja. Ali ne samo to, već je jak mentalno, radi za momčad, prima stalno udarce i nosi se s tim. Redknapp je upitan i što misli koja je Modrićeva najbolja poicija.
- Zaista ne znam. Igrao sam s njim istureno, stavljao sam ga lijevo u vezu, kao i na centralnu poziciju u formaciji 4-4-2. Protiv Stokea  bio je sjajan baš na poziciji centralnog veznog, a Stoke je jaka fizička momčad. Protiv njih je bio najbolji igrač utakmice. U momčadi je važan brz protok lopte i brza dodavanja, ali prije ili kasnije morate dati loptu igraču koji s njom može nešto posebno napraviti, kao što su to u Manchesteru Ronaldo, Tevez ili Rooney. Modrić je za mene takav tip igrača, jako je važan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tužni šokac 07.03.2009.

    neznam zbog čega ljutnja nekima što je modrić toliko dobar pa hvalit ću i rukavina ako bude toliko dobar da se o njemu piše sve najbolje,vidim da to nekima smeta

  • cedo 07.03.2009.

    i vi i modric vise. Hoce neko staviti izjavu Vedrana Corluke posle te utakmice sa Man Utd ?

  • mikell 07.03.2009.

    modrić je bio fenomenalan protiv man utd i inače mu se diže forma u engleskoj, a ti čobane zabij si lennona u šupak, taj ne stane u istu rečenicu sa lukom, da nije takvih levata engleskih u ekipi modrić bi igrao još pet puta bolje! Modrić, palacios, pavljučenko i ćorluka, ostali su za k . . . .!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare