To je to što me zanima!

Redknapp: Lagao bih kada bih rekao da Modrić ne želi otići...

Uvijek je bio predan Tottenhamu i obožava tu igrati. Ali, teško je i njemu, razumijem ga u potpunosti. Ne možemo se zavaravati da nema želju za odlaskom, kaže Harry
Vidi originalni članak

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp priznao je da bi lagao kada bi rekao da Modrić nema želju za odlaskom, te da mu ga je žao jer je hrvatski nogometni reprezentativac trenutno vrlo zbunjen zbog svih tih događaja.

Čelnici Tottenhama odbili su posljenju ponudu Chelseaja tešku 22 milijuna funti nakon čega je predsjednik Daniel Levy izjavio da nema nikakvih šansi da se Modrić proda ovog ljeta. Nakon prvog treninga momčadi (četvrtak) Redknapp je rekao da Modrića žele tri najveća kluba Engleske i da može shvatiti njegovu želju za igranjem u Ligi prvaka.

- Uvijek je bio predan Tottenhamu i obožava tu igrati. Ali, teško je i njemu, razumijem ga u potpunosti. Ne možemo se zavaravati i misliti da nema želju za odlaskom ako mu je ponuđena dvostruko, pa čak i trostruko veća plaća, i uz to igranje u Ligi prvaka – rekao je menadžer Tottenhama.

No, Redknapp je otkrio da će Modrić ostati na White Hart Laneu i iduće sezone, ali isto tako nije mogao sakriti da je došlo do narušavanja morala u momčadi.

- Ostat će s nama. Nema smisla da vam kažem da će doći na trening i da će sve biti ok. Lagao bih vam kada bih rekao da je tako. Nije mu zaista lako – zaključio je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gerro 08.07.2011.

    taj rednkapp je tako glupa osoba das je to nesto strasno...stalno tu nekaj sere ovo ono, kak bi luka iso pa kak je niko super igrac a ne dobije ni minute....koji serator...odi pit, jer kolko vidim stalno si rumeni u licu, to ti jedino ide, s takvim igracima bi trebali bit medu prva tri, al zahvaljujci rednkappu to nije moguce nit nece sljedecih par godina

  • 08.07.2011.

    Modric je komad budale. Sto je on imao pricat da zeli ovamo ili onamo? S tim je pokazao samo da je tenkre, a navijaci ga se sad zele i rijesit.

  • BlackRonsky 08.07.2011.

    trebali bi prestat više stavljat ovu sliku di redknapp pokazuje srednjaka modricu u facu .. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare