To je to što me zanima!

Redknapp nakon ždrijeba Lige prvaka: Priželjkivali smo Real

Nije moglo ispasti bolje, ždrijeb je fantastičan. Imamo razloga radovati se susretima protiv jednog od najboljih klubova nogometne povijesti, kaže menadžer Tottenhama
Vidi originalni članak

Petog dana travnja prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka na Santiago Bernabeuu odigrat će Real Madrid i Tottenham. Uzvrat na White Hart Laneu zakazan je za 13. travnja.

- To su utakmice u kojima želite igrati, koje želite voditi i koje navijači žele gledati. Nije moglo ispasti bolje, ždrijeb je fantastičan. Imamo razloga radovati se utakmicama protiv jednog od najboljih klubova nogometne povijesti - zadovoljan je bio onime što su "rekle" kuglice u Nyonu menadžer Spursa Harry Redknapp.

- Igrati protiv Reala u ovoj fazi natjecanja je za nas nešto fantastičnoga, nešto čemu se svi radujemo. Naravno, bit će teško, oni su sjajni. Ovo su krasni dani u našim životima, krasni i za Tottenhamovu povijest.

- Ići ćemo u Madrid i dati sve od sebe protiv jednog od favorita. Davno sam još rekao da su Real i Barcelona dva najveća favorita za naslov, a mi idemo na Real koji vrši pritisak na Barcelonu i koji ima izvrsne igrače i sjajnog trenera. Jose Mourinho je jedan od najboljih svih vremena.

O šansama svoje momčadi Redknapp je dodao:

- Protiv svih imamo šansu. Osjećamo tako i zato se radujemo utakmicama.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • IvanCerančević 19.03.2011.

    svaka cast messiju,dobar je igrac,ali budimo realni da nema xavija i i nieste(messijeve dadilje),bio bi prosjecan igrac...real ce nakantat tottenham,svaka cast nasima daleko su dofurali..mislim da bi shaktar mogao iznenaditi.

  • tunjevina 19.03.2011.

    da sad gledajte kad se bale i ramos susretnu i kad bale padne u nesvijest..........jer vidi takvoga igrača koji je još uvijek u formi!!!!!!!

  • RadekBejble 19.03.2011.

    moje misljenje je da ce ih Real(draza mi Barca mnogooooooooooo) poderat ko masnu ponjavu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare