To je to što me zanima!

Redknapp o Stipi Pletikosi: Trebamo iskusnog golmana

Pokušat ćemo ga dovesti bar na jednogodišnju posudbu. Bio bi dobar, nama je potreban golman s iskustvom, očitovao se trener Harry Redknapp
Vidi originalni članak

"Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikosa u treningu je s ostatkom Tottenhamove momčadi", podsjeća londonski Hampstead & Highgate Express.
Pletikosa je trebao Spursima pristupiti prošle sezone, ali je ozljeda i operacija koljena taj posao razvrgnula da bi se on opet aktivirao u obliku jednogodišnje posudbe igrača na radu u moskovskom Spartaku.
- Da, tu je. Imao je problema s koljenom, a sada će s nama biti tjedan dana, trenirati, a mi ćemo gledati kako mu koljeno podnosi napore. Radi se o mogućoj posudbi.
- Ne bih rekao da je ovdje na probi, ne bi to bilo u redu. On je reprezentativni vratar Hrvatske i to dobar. Ovdje je da vidimo samo kako je njegovo koljeno podnijelo tešku operaciju. Dobro se osjeća.
- Pokušat ćemo ga dovesti na jednogodišnju posudbu. Bio bi dobar, a i nama je potreban golman s iskustvom - očitovao se Harry Redknapp, menadžer momčadi u kojoj su već trojica Hrvata - Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marlboro 69 16.08.2010.

    svi nam negdje prelaze i dobro igraju a kada dodju reprezentativne utakmice nigdje za vidjet tu kvalitetu! kako u PM-u? daj Bilicu malo se trzni! stipe zgrabi \"jedinicu\"

  • 16.08.2010.

    Ajde Owen ne serendaj,ti si svoje odigrao...mozes doci tu kod nas u Slavoniju cuvat Ovce...naskakivat iliti sto vec mislis ili zelis...

Komentiraj...
Vidi sve komentare