To je to što me zanima!

Redovi za ulaznice na Poljudu. Hoće li Hajduk s Ljubičićem i Biukom na Atletico Madrid?

"Seniorska i juniorska momčad su jedno tijelo i mi ćemo im pomoći na najbolji mogući način" kazao je trener prve momčadi Hajduka Dambrauskas nakon sastanka s trenerom juniora i sportskim direktorom.
Vidi originalni članak

Redovi za ulaznice na Poljudu, a Hajduk igra u Velikoj Gorici!? Iznenađenje samo za neupućene, ali oni koji znaju da Hajduk u sklopu play – off Lige prvaka mladih za tjedan dana dočekuje Atletico Madrid, sve im je jasno. Susret se igra 9. veljače s početkom u 18 sati, a prema važećim epidemiološkim mjerama na stadionu će moći biti 40% gledatelja u odnosu na puni kapacitet, dakle, njih svega oko 13.000. Zbog toga su pred Poljudom redovi, svi su pohitali po dragocjeni papirić i očekuje se da će susret biti odigran pred maksimalno dozvoljenim brojem gledatelja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

JUNIORSKA LIGA PRVAKA Ulaznice za Hajduk - Atletico u prodaji. Kapacitet je ograničen

U prva četiri dana prodaje ulaznica pravo prvokupa imaju isključivo aktivni članovi kluba te pretplatnici, koji mogu u istom roku, dakle do 4. veljače, predignuti gratis ulaznicu. Od 5. veljače započinje slobodna prodaja ulaznica za sve ostale navijače, po cijeni od 30 kuna za sve tribine.

U očekivanju ogleda s Atleticom trener mlade momčadi Hajduka Marijan Budimir odveo je svoju momčad na mini – pripreme u Veliku Goricu, u sklopu kojih su odigrali i dva susreta. U prvom su golovima Vrcića i Antunovića slavili protiv prvaka Mađarske MTK Budapest 2-0, a u drugom su remizirali protiv Domžala. Gol za Hajduk postigao je na početku utakmice Krolo, a Domžale su izjednačile preko Saitoskog u 90. minuti. Budimir je zadovoljan formom svojih igrača uoči nastavka sezone, u kojoj Hajduk ima visoke ambicije i u domaćim natjecanjima, tri dana nakon Atletica igra se i zaostali susret juniorske lige protiv Osijeka.

UEFA PREPOZNALA KVALITETU 'Bili tić' Čuić u konkurenciji za nogometaša godine LP mladih!

Ono što svih intrigira je hoće li protiv Atletica juniore Hajduka pojačati Stipe Biuk i Marin Ljubičić, koji imaju pravo nastupa, no još uvijek je nepoznato hoće li se struka Hajduka odlučiti na taj potez. Pogotovo kad je u pitanju Biuk koji se ozlijedio u ranoj fazi utakmice u Šibeniku i upitan je njegov nastup protiv Gorice. Jučer je na Poljudu održan sastanak trenera juniorske i seniorske momčadi, Budimira i Dambrauskasa sa sportskim direktorom Nikoličiusom na tu temu, no Dambrauskas nije želio otkriti što je dogovoreno.

- Napravili smo plan kako da pomognemo juniorskoj momčadi. Ne možemo odvojiti seniore i juniore, njihov uspjeh je i naš uspjeh, gledamo na to kao da smo mi jedna momčad i pomoći ćemo im na najbolji mogući način – kazao je poprilično uopćeno Dambrauskas.

NADARENIM JUNIORIMA UGOVORI Čuić i Hrgović produžili ugovore, Marko Brkljača još je na čekanju

Vjerojatno se čeka ishod oporavka Biuka kao i utakmica seniora u Velikoj Gorici, nakon čega će biti dovoljno vremena za odluku o tome hoće li Hajduk s Biukom i Ljubičićem pokušati pobijediti Atletico Madrid. 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • simri 04.02.2022.

    Sada kada ne igra nasilnik Livaja i padavičar, simulator Ljubičić, i ja sam za Hajduk.

  • Mata10 03.02.2022.

    Zar nije Biuk ozlijeđen? Ako su oba zdravi bilo bi glupo da ne igraju kad već imaju pravo.

  • PetrKropotkin 03.02.2022.

    Naravno da ću navijati za hajdukove klince! 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare