To je to što me zanima!

'Redsi' u Ligi prvaka, Lovren: Bit ćemo hrabri, jedva čekam

Brendan Rodgers doveo je Dejana Lovrena da najavi nastup ''redsa'' u LP-u te dodao 'pet godina je predug izostanak, ovo natjecanje treba klub poput Liverpoola'
Vidi originalni članak

Liverpool se nakon dugih pet godina vraća u Ligu prvaka. Najjače svjetsko nogometno natjecanje ponovno stiže na Anfield gdje u utorak u prvom kolu stiže bugarski Ludogorec. Na press konferenciju pred brojne znatiželjne novinare izašao je menadžer 'redsa', Brendan Rodgers, a kraj sebe doveo i Dejana Lovrena

- Odigrao sam 21 utakmicu u Ligi prvaka i znam što očekivati. Nije isto igrati s Lyonom i Liverpoolom, koji je puno veći klub, no jedva čekam da počne utakmica. Nije me u tom krugu bilo već dvije godine - rekao je hrvatski reprezentativac te nastavio:

- Bit će to drugačiji nogomet nego u Premiershipu. Skupina nam nije lagana, ali moramo proći dalje. Najvažnije je pobijediti u prvoj utakmici. Moramo se postaviti hrabro od samog početka i moramo biti bolji u obrani nego što smo to bili na početku sezone u prvenstvu - otkrio je Lovren s dozom kritike i na svoj račun:

- Imam 25 godina i jednostavno moram napredovati u svakoj utakmici, kao igrač i kao čovjek. Dajem sve od sebe i siguran sam da će se s vremenom to isplatiti - završio je Lovren kojeg s Liverpoolom u LP-u, osim Ludogoreca, očekuju i utakmice protiv Real Madrida te Basela

'Liga prvaka treba Liverpool'

Menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers, ističe kako je povratak 'redsa' u Ligu prvaka pozitivna stvar za sve u natjecanju koje 'treba ovaj klub'. 

- Uzbuđeni smo što smo u Ligi prvaka. Pet godina je jako dugo vrijeme izostanka za klub poput Liverpoola. Ovaj klub je jedan od najvećih s bogatom europskom baštinom i ovo natjecanje treba klub poput Liverpoola - rekao je Rodgers koji želi da igranje u elitnom društvu od sada bude standardna stvar:

- Glavni cilj nam je igrati Ligu prvaka dulje vrijeme. To je izazov koji nam je svima drag. Nema nikakvog straha, mi ćemo dati sve od sebe. Idemo utakmicu po utakmicu i želimo pobjedu već u prvom kolu - najavio je trener Liverpoola. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 16.09.2014.

    ovaj Lovren je živa rupa u Liverpoolu, dobro što nije tako u reprezentaciji....

  • Chris_McCandless 16.09.2014.

    Lovren je jako loše krenuo sezonu, od 5 primljenih golova, 4 idu njemu na dušu. Ekipa je mlada, ima puno novih igrača i treba im vremena da se uigraju, ali prije svega se uigrati mora stoperski duo Lovren-Škrtel, i Coutinho, jer ga Allen nikako ne može zamijeniti, a uz radilicu Hendersona treba jedan kreativac koji će podvaliti loptu Sterlingu ili Sturridgeu, ne mogu njih 2 svaku tekmu sami izvući.

  • tomy-23zds 15.09.2014.

    cudno je vidjet liverpool u LP nakon toliki godina ,mislim da nece moc pratit tempo u PL i LP i da nece uspijet izborit ponovno LP sljedece sezone sa ovakvom ekipom

Komentiraj...
Vidi sve komentare