To je to što me zanima!

Mediji iz susjedstva: Na Poljudu je zavladao muk. Hrvati ostali u nevjerici i hvatali se za glavu...

Hrvatska je očekivala sva tri boda, imala više prilika, ali Wales je imao i sreće, ali i strpljenja da u zalasku susreta dođe do boda, istaknuo je srpski SportKlub nakon remija Hrvatske i Walesa na Poljudu
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija imala je sve u svojim rukama u utakmici kvalifikacija za Euro 2024. koja se igrala na Poljudu.

Andrej Kramarić zabio je gol za vodstvo 'vatrenih' u 28. minuti, a Wales je izjednačio u 93. minuti nakon šokantnog gola Nathana Broadheada. Bio je to veliki šok za Zlatka Dalića i Hrvatsku, a rezultat je iznenadio i regionalne medije.

Sportsport.ba piše da su propuštene prilike koštale Hrvatsku.

- U jednom od posljednjih napada na utakmici obrana reprezentacije Hrvatske radi katastrofalnu grešku. Juranović je zaboravio Nathana Broadheada, a veznjak Ipswicha matira Dominika Livakovića i pogađa za 1:1. Na Poljudu je odmah zavladao muk. Igrači i navijači reprezentacije Hrvatske ostali su u nevjerici i hvatali su se za glavu zbog svega što se dogodilo u posljednjim sekundama.

IŠČUPALI VELIKI BOD Britanski mediji u ekstazi: Bajka u Splitu, ovo je za udžbenike! IZBORNIK NAKON WALESA Dalić ima bodovnu računicu za plasman na Euro: Baš šok! Ma uvijek kvalifikacije krenu lošije

Dodaju i da je Hrvatska bila puno bolja na terenu.

- Istina, bili su domaći mnogo bolji na terenu, ali nisu uspjeli na vrijeme "završiti" Velšane, iako su imali nekoliko zicera, a najbolju šansu u nastavku promašio je veznjak Mateo Kovačić kada je s nekoliko metara potpuno sam gađao preko gola Velšana. 

'Wales je imao više sreće'

Gol Hrvatskoj dao je igrač Ipswich Towna, engleskog trećeligaša. 

PAO POLJUDSKI REKORD Ovo su najgledanije utakmice 'vatrenih' na domaćem terenu

- Hrvati su bili uvjereni da su osigurali pobjedu, a onda je uslijedio šok. Imali su vodstvo još od 28. minute kada je Kramarić sjajnim udarcem pogodio za 1:0, ali Wales je golom u posljednjim sekundama izborio remi - napisali su na Oslobođenju.

- Veoma neugodno iznenađenje ekipe koja je zauzela treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Katru. Hrvatska je očekivala sva tri boda, imala više prilika, ali Wales je imao i sreće, ali i strpljenja da u zalasku susreta dođe do boda - dodao je srpski SportKlub

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rokoxy1 26.03.2023.

    Dalic nije intelegentan dovoljno,ubacuje igraca koji debitira ,a one koji su vec uigrani ubacuje u 90min

  • Lesi se vraća kući 26.03.2023.

    Cedomiri se javljaju 😂😂😂😂

  • smrekovaca 26.03.2023.

    sta pišu traktoristi koga interesuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare