To je to što me zanima!

Rekli su mu da je smrtna kazna za hrvatske trenere. Evo što je Sigurdsson na sve imao za reći

Na klupi Njemačke osvojio je europsko zlato i olimpijsku broncu pa se hrvatski navijači s razlogom nadaju da će ponoviti uspjehe i s našim rukometašima
Vidi originalni članak

Čestitam, gospodo iz HRS-a, pod vodstvom Zokija. Upravo ste donijeli smrtnu presudu svim hrvatskim trenerima. Doveli ste stranca (koji je dobar trener) i tako obezvrijedili sve naše trenere. Samo da vas pitam, što će se dogoditi ako na OI-ju u Parizu ne uzmemo medalju? Hoćete li vi konačno u kompletu dati ostavke?, napisao je proslavljeni hrvatski rukometaš i zlatni olimpijac iz Atlante 1996. Nenad Kljaić onoga trenutka kada je Islanđanin Dagur Sigurdsson službeno potvrđen kao novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sigurdsson odveo Hrvatsku na Olimpijske igre

Sigurdsson je, u međuvremenu, fantastično pobijedio u tri utakmice na klupi Hrvatske te izborio Olimpijske igre u Parizu. Popularni 'kljun' nam je tada poručio da je bitno da smo se plasirali na Olimpijske igre, a islandski mediji su Sigurdssona priupitali da prokomentira izjavu sa smrtnom presudom.

- Nisam naišao na loš prijem, ali Savez je bio kritiziran zbog dolaska stranog trenera. Isto se dogodilo kad sam preuzeo Njemačku. Uvijek sam govorio da bi se vjerojatno isto dogodilo i na Islandu kad bi doveli stranog izbornika jer mislimo da imamo dobre trenere. To je sasvim normalna stvar - rekao je Sigurdsson.

S Njemačkom europski prvak

Inače, Islanđanin je s Nijemcima napravio velike stvari. Na klupi Njemačke osvojio je europsko zlato i olimpijsku broncu pa se hrvatski navijači s razlogom nadaju da će ponoviti uspjehe i s našim rukometašima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • branimir220250 24.03.2024.

    goluža je pravi😂😂😂😂😂

  • kp 24.03.2024.

    Naši su treneri nula za njwga.Nema se tu šta umolovažavati nikoga jednostavno rukomet nam polako pada u košarkaške vode.Promjena 100% je trebala jer unazad par godina sve to izgleda jadno.

  • Sjedimnaklupi 23.03.2024.

    U kojim to momčadskim sportovima mi imamo kvalitetnog trenera?

Komentiraj...
Vidi sve komentare