To je to što me zanima!

Rekorder Cannavaro: Prije 4 godine sam trebao otići

Bilo bi lakše da sam rekao zbogom nakon 2006. godine i trijumfa na Svjetskom prvenstvu. Ovaj je turnir crna stranica, rekao je Fabio Cannavaro
Vidi originalni članak

Fabio Cannavaro (36) oprostio se od reprezentacije. Potez se očekivao još i prije Svjetskog prvenstva, a nakon njega mnogi navijači Azzurra su s olakšanjem dočekali odluku legende. Cannavaro je na prvenstvu igrao 'kriminalno', ali je zadužio naciju zbog sjajne karijere u talijanskom dresu koji je obukao čak 136 puta.
- Bilo bi lakše da sam rekao zbogom nakon 2006. godine kad smo osvojili Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj, ali mislio sam da to ne bi bilo u redu prema ljudima koji su mi dali toliko puno tijekom karijere. Ovaj turnir crna je stranica u povijesti naše nacionalne momčadi, ali on ne može poništiti ono što smo učinili prije četiri godine - rekao je Cannavaro.
Osim Cannavara arrivederci je rekao i izbornik Marcello Lippi, no i to se unaprijed znalo. Nasljednik je Cesare Prandelli koji će izbornik službeno postati 1. srpnja. Fiorentina mu je bila posljednje trenersko mjesto, a vodio ju je od 2005. godine.
Pred njim je mnogo posla jer je Italija doživjela debakl. Aktualni svjetski prvaci bili su posljednji u skupini s Paragvajem, Slovačkom i Novim Zelandom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • croboy123 25.06.2010.

    svaka cast cannavaro zaslužio si...poberi pare u dubaiju i uzivaj u životu......jedan od najboljih obrambenih igraca svih vremena (bez obzira na ovo sp)živio care!

  • legenda007 25.06.2010.

    ma nije samo on kriv , krivi su svi , pa i vuvuzele.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare