To je to što me zanima!

Rekorder Tudor najbolji ikad u Marseilleu! Sad u susret sezone

U takve je utakmice uvijek bolje ući s pobjedom nego remijem ili porazom. Riječi su to jednog trenera, u pravu je, osvrnuo se Igor Tudor na utakmicu protiv PSG-a koja mu slijedi za vikend
Vidi originalni članak

U 24 kola - 52 boda na klupi Marseillea. To što je napravio Igor Tudor, nije napravio nitko u povijesti francuskog kluba. Hrvatski strateg bio je omražen po dolasku u klub, a sad je heroj navijača, dok se s igračima sve bolje razumije i to se vidi na terenu. 

DRAMATIČNA UTRKA ZA NASLOV Igor Tudor ne da disati PSG-u: Marseille slavio preokretom i najavio spektakl za tjedan dana

Od Toulousea su gubili 1-0 na poluvremenu, na kraju slavili 3-2 i pokazali karakter. Ostali su na pet bodova od PSG-a prije velikog derbija. 

- Teška utakmica protiv odličnog protivnika pa je pobjeda samim time vrjednija. Morali smo snažno pritisnuti nakon poluvremena i iskoristiti njihov kondicijski pad - rekao je Tudor pa se osvrnuo na nadolazeću utakmicu protiv PSG-a:

- U takve je utakmice uvijek bolje ući s pobjedom nego remijem ili porazom. Riječi su to jednog trenera, u pravu je.

Podsjetimo, mogao je Tudor i biti bliže Parižanima nakon ove utakmice, ali Kylian Mbappé i Lionel Messi su pred sam kraj utakmice donijeli pobjedu PSG-u protiv Lillea kod kuće. Ali sad moraju ići u Marseille, a ove ih je godine Tudorova momčad već izbacila iz Kupa...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Fortuna1895 20.02.2023.

    ma vrhunski trener al u Hajduku ništa nije mogao jer nije imao igrački kadar bas kao sto ga sad nema ni Leko

  • Dalmatinski čovik 20.02.2023.

    Igore vrime je 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare