To je to što me zanima!

Rekordna pobjeda u Hrvatskom nogometnom kupu! Grobničan utrpao Papuku 29 golova

Grobničan je u prvih 20 minuta pet puta zatresao mrežu, a već do poluvremena je bilo 12-0. A nije usporio ni nakon predaha. Dražen Pilčić zabio je nevjerojatnih 10 golova
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je Orahovicu pogodilo olujno nevrijeme, a danas - NK Grobničan. U pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa, Grobničan nije imao milosti za veterane Papuka iz Orahovice, dovoljno je reći da su gosti imali čak 11 različitih strijelaca! Trećeligaš je slavio 29-1 i ostvario najveću pobjedu u povijesti hrvatskog kupa.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno i prije same utakmice jer je Papuk ostao bez čitave seniorske momčadi pa su stvar morali spašavati vremešni prijatelji kluba, koji možda mogu parirati znalački, ali fizički teško. I to se samo potvrđivalo iz minute u minutu, kako su i golovi padali.

Grobničan je u prvih 20 minuta pet puta zatresao mrežu, a već do poluvremena je bilo 12-0. A nije usporio ni nakon predaha. U prvih 15 minuta drugog poluvremena gosti su zabili šest golova, a onda se dogodio i trenutak radosti za domaće navijače. Mario Kubaček zabio je prvi i, ispostavilo se, jedini gol za Papuk! Morali su ih zabiti još "samo" 18 da bi se potpuno vratili u utakmicu, no umjesto toga su primili još okruglih deset.

Najbolji igrač utakmice bio je Dražen Pilčić koji je do poluvremena zabio četiri gola, a onda u drugom dodao gasa i utrpao još šest za ukupnih 10. Filip Batarelo i Patrik Srzentić dali su po tri, po dva su dodali Jonathan Ante Maraš, Antonio Galešić, Domagoj Prpić, Marko Ravlija i Borna Kovačević te po jedan Neriman Kočević i Andre Franković, a jedan su si domaćini zabili sami, točnije Martin Gmaz.

Pobjeda Grobničana tako je nadmašila čak i onu Gaja iz Mača koji je prije tri godine pobijedio Liku '95 iz Korenice s 18 golova razlike (20-2). 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Kickdown 29.08.2023.

    Beli Os. Kockar je igra tiket manje od 3 gola 😂😂😂😂😂😂

  • Masna & dabar 29.08.2023.

    Uffff,kaj bi Grobnican napravil ajdugu...🤣🤣🤣

  • fredkremenko 29.08.2023.

    Bravo moji Grobničani!!! 👏👏👏👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare