To je to što me zanima!

Remi Napolija bez Strinića i Roga, Livajini do slavlja u 94.

Marko Rog će na okupljanje hrvatske reprezentacije bez ijedne minute u dresu Napolija koji je odigrao 1-1 s Lazijem, a igrao nije ni Ivan Strinić. Marko Livaja dobio je 20-ak minuta u dramatičnoj pobjedi nad Eibarom
Vidi originalni članak

U derbiju 12. kola talijanske lige u Napulju Napoli i Lazio odigrali su 1-1 pa je Napoli sve dalje od vrha. 

Napoli je poveo golom Mareka Hamšíka u 52. minuti, no samo dvije minute kasnije Lazio je izjednačio golom Baldea Diaa Keite. Na klupi Napolija ostali su i Marko Rog i Ivan Strinić.

Vodi Juventus s 27 bodova, Roma je druga s 23, Lazio je sada treći s 22 boda, koliko ima i Milan, dok je Napoli peti s 21 bodom. Torino je u prvoj utakmici dana deklasirao Cagliari 5-1, a gosti su utakmicu završili s desetoricom igrača.

U dvoboju 11. kola Primere Las Palmas je kod kuće slavio protiv Eibara 1-0 golom Jonathana Viere iz penala u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Kod sastava s Kanara od 71. minute je zaigrao i Marko Livaja. Las Palmas je sada sedmi s 16 bodova, a Eibar deseti s 15. 

U ranije odigranom susretu Alavés je slavio kod Osasune 1-0 golom Santosa iz penala u 77. minuti. Osasuna je ostala predzadnja sa sedam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • marko155 06.11.2016.

    Rog odmara kod kuce novinaru

  • Exterminator 06.11.2016.

    Smiješan naslov , kao Napoli prokockao bodove s Strinom na klupi !?...sigurno su falili njegovi bjegovi izvan aut linije i centarsutevi na tribinu ...em ti igrača još k tome reprezentativac :-)))

  • Dalmacija u srcu 06.11.2016.

    Vidim ovdje ništa novo, reprezetativac Rog i dalje sjedi na klupi. Ovo je ka onaj film, beskrajan dan. Nova utakmica, a Rog na starom položaju. Ali glavno da je on pozvan u repkicu iako ima NULA minuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare