To je to što me zanima!

Rendulić o drami penala: Nisam znao da je Barišić prošle godine promašio, ja sam ga postavio

Možda smo zaslužili sreću prethodnih godina u playoffu, a i u penalima smo bili u zaostatku, nezasluženo pobijedili, ali idemo dalje. Nije bilo slatko na utakmici, ali sada je slatko, objasnio je Bilbija
Vidi originalni članak

Govorio sam prije utakmice da su ovo dvije podjednake ekipe s istim šansama. Ljudi ne prate njihovu ligu pa ih podcjenjuju, a mi smo sretni zbog pobjede. Drago mi je da smo prvi put u povijesti kluba prošli u drugo pretkolo i nadam se da ćemo se dokopati grupne faze, rekao je nakon teško izborene pobjede u Mostaru trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

NAKON LUTRIJE PENALA Drama u Mostaru! Bivši igrači HNL-a nakon penala Zrinjskom prvi put donijeli prolazak u LP

U utakmici prepunoj drame mostarski klub nije uspio obraniti gol prednosti iz prve utakmice (pobjeda 1-0 pa poraz 2-1), a u produžecima je svaka momčad zabila po gol pa se otišlo do drame jedanaesteraca gdje su izabranici Krunoslava Rendulića slavili 4-3. Pobjedu je potvrdio Hrvoje Barišić koji je prošle godine promašio penal nakon što je Marko Marić obranio udarac Ghazaryanu.

- Ja sam ga postavio da puca peti, srećom nisam znao da je promašio prošle godine. Teško je sve to objasniti, a psihološki moment je utjecao jer smo se nadali prolazu i htjeli iskorak u Europi - rekao je Rendulić.

Najbolji igrač i kapetan 'plemića' Nemanja Bilbija izašao je iz igre u produžecima pa pohvalio momčad.

- Možda smo zaslužili sreću prethodnih godina u playoffu, a i u penalima smo bili u zaostatku, nezasluženo pobijedili, ali idemo dalje. Nije bilo slatko na utakmici, ali sada je slatko - objasnio je.

Drugi gol mostarske momčadi zabio je bivši nogometaš Hajduka Tomislav Kiš, a bio je siguran i iz penala.

- Znali smo da neće biti lako. Kao što smo vidjeli, igraju pas igru i imaju male, nezgodne igrače. Na kraju nas je pomazila sreća. Dali smo sve od sebe i idemo dalje.

Zrinjski će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz okršaja slovačkog Slovana iz Bratislave protiv Hesperangea iz Luksemburga (1-1).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatan 10 19.07.2023.

    Bolje da ste ispali…

Komentiraj...
Vidi sve komentare