To je to što me zanima!

Reno Sinovčić i Dalibor Zebić podnijeli su ostavke u Zadru

Nogometni klub Zadar završio je prvi dio sezone na posljednjem mjestu u Prvoj HNL, a u nastavak sezone ući će oslabljeni, bez predsjednika NO-a i direktora
Vidi originalni članak

Reno Sinovčić i Dalibor Zebić više nisu dio Nogometnog kluba Zadar. S obzirom na to da su bili privedeni zbog afere oko privatizacije kluba, u srijedu su obojica predali ostavke na svoja radna mjesta. 

Sinovčić je tek nedavno dobio službenu funkciju u klubu, nakon što je godinama bio samo savjetnik Zadra. Od privatizacije je postao predsjednik Nadzornog odbora, a bivši trener Zebić preuzeo je ulogu direktora zadarskog prvoligaša. 

I s njima dvojicom klub je u posljednjih deset utakmica bio bez prvenstvene pobjede, čime je pao na posljednje mjesto na ljestvici. I Ćiro Blažević najavio je da je upitan njegov povratak u klub nakon takve serije, jer nema "moralno pravo nastaviti dalje". 

Zadar trenutačno ima dva boda manje od Osijeka, nastave li loše vijesti stizati u Stanove, klub bi mogao brzo preseliti u niži rang natjecanja. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mozak 18.12.2014.

    Bilo bi lijepo da sada Hajduk uskoči i pomogne Zadru koliko može, bar sa posudbom kojeg igrača, da očuvaju prvoligaški status. Zadar je naš bratski klub !

  • felipe 18.12.2014.

    Brod tone..miševi jedan za drugim...

  • hrvatska u srcu 18.12.2014.

    reni je mjesto u zatvoru i naravno da treba dati ostavku

Komentiraj...
Vidi sve komentare