To je to što me zanima!

Rent-a-huligani: Hrvati izlaze pred suca, prijeti im 12 godina

ČEKAJU ODLUKU Tužiteljstvo će nakon ispitivanja odlučiti hoće li pokrenuti kazneni postupak, za koja kaznena djela ih terete te hoće li tražiti pritvor ili će svi biti deportirani u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Hrvatski državljani osumnjičeni za izazivanje nereda na utakmici Partizana i Crvene zvezde izaći će pred suca u Višem javnom tužilaštvu Beogradu, piše ALO.rs.

Ispitivanje je zakazano za danas u poslijepodnevnim satima.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Isti portal dodaje kako im prijeti kazna zatvora od 12 godina. Tužiteljstvo će nakon saslušanja odlučiti hoće li pokrenuti kazneni postupak, za koja kaznena djela ih terete te hoće li tražiti pritvor ili će biti deportirani u Hrvatsku.

'SPLITSKI GRIZLI' Ovo je kickbox-šampion koji je sudjelovao u neredima Grobara

Ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je četvoricu, ali neslužbeno doznajemo kako su u kaos i opću tučnjavu među Partizanovim navijačima na derbiju s Crvenom zvezdom bila umiješana barem petorica hrvatskih državljana. 

Svi ozlijeđeni, osim A.F., koji ima nagnječenje mozga i ostao je na liječenju, napustili su beogradsku bolnicu bez znanja policije, ali isti dan u večernjim satima privedeni su i čekaju izlazak pred suca.

PRETUČENI Tko su 'splitski Grobari'? MMA borac, nasilnik i bivši robijaš...

Srbijanski mediji pišu kako su dvije grupe navijača Partizana unajmile plaćenike iz Hrvatske i Bugarske u ratu za prevlast na tribini. Novinar Partizanove klupske televizije Željko Pantić rekao je kako su Hrvati u tom pokušaju navijačkog 'puča' članovi kickboxing kluba iz Splita te da su najgore prošli jer su prvi put bili na stadionu Partizana i nisu znali kako se brzo maknuti s tribine.

Navodno su dobili po 10.000 eura, ali to su neprovjerene informacije. Stvarno je teško vjerovati da bi netko platio huligane više nego nogometaše, ali isto tako, ovo nema previše veze s nogometom.


 

Idi na 24sata

Komentari 233

  • bbbdado 16.12.2017.

    Noćni admin nas je masakriral

  • Exterminator 16.12.2017.

    Ko će sad navijat za Hajduk??.... I natjeravat suce po terenu sa željeznom šipkom , ma teraj bandu preko izvora , ja bi to po kratkom postupku ! Noć bi ih pojela , tko će hranit ono krme od 120 kg

  • OS98netko 15.12.2017.

    Inace su splicani kao i ssplicanke po 100e

Komentiraj...
Vidi sve komentare