To je to što me zanima!

Repeša: Ako gledamo formu, Makedonci su daleko ispred

Isprobat ćemo sve ono što smo do sada trenirali. Sigurno se nagomilalo puno umora i prerano je da bi to sve izgledalo lijepo za oči, rekao je Jasmin Repeša
Vidi originalni članak

Hrvatska će u utorak u Slavonskom Brodu (20 sati) protiv Makedonije odigrati prvu pripremnu utakmicu za Eurobasket u Sloveniji. Izbornik Jasmin Repeša tvrdi kako naša igra sigurno neće biti lijepa za oko.

- Isprobat ćemo sve ono što smo do sada trenirali. Sigurno se nagomilalo puno umora i prerano je da bi to sve izgledalo lijepo za oči. Najvažnije je da vidimo koliko smo u stanju sprovesti u djelo ono što smo se dogovorili, a što još trebamo korigirati i popraviti - rekao je Repeša za Večernji list.

Repeša ističe kako je Makedonija u Slavonskom Brodu favorit. 

- Ako se gleda natjecateljska forma, Makedonci su sigurno daleko ispred nas, jer su dosad već odigrali najmanje četiri utakmice. Gledao sam ih protiv Slovenije i zaista igraju dobro - zaključio je izbornik.

Ovdje pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • peter_1 06.08.2013.

    pa sad nam još samo to treba nekada smo bili velesila za makedonce u košarci a danas su oni favoriti još samo da za koji dan štimac kaže da je luksemburg favorit u nogometu selim se na maltu

  • SamoIgor 06.08.2013.

    hahaha kako žalosno...pa dokle ce nas ovaj majmun ponizavati...to mora da je trener preko veze mater ...... j.....

  • BornaŠunjić 05.08.2013.

    repesa nam namignuo da igramo kontra hrv moguci hendikep :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare