To je to što me zanima!

Repeša: Cibona je napravila remek-djelo, a Šarić je sjajan

Riijetko se viđa njegov pobjednički mentalitet. Sjajan je. Zaslužio je naslov MVP-a i mislim da je on velika dobit za hrvatsku košarku, kaže Repeša o Dariju Šariću...
Vidi originalni članak

Cibona je u finalu regionalne lige u beogradskoj Kombank Areni svladala Cedevitu 72-59 i tako u svom četvrtom pokušaju konačno uspjela osvojiti naslov pobjednika natjecanja. Bili su 'vukovi' apsolutno bolja momčad na parketu, a trener poražene momčadi Jasmin Repeša mogao im je samo čestitati.

Čestitke Slavenu i cijelom stručnom stožeru i igračima Cibone na apsolutno zasluženoj pobjedi. Napravili su slobodno možemo reći pravo remek-djelo i osvojili natjecanje u kojem ih nitko nije smatrao favoritom. S druge strane mi smo sve ono što smo radili dobro u polufinalu protiv Partizana sada radili apsolutno krivo. Odigrali smo jednu od najboljih utakmica u polufinalu, ali večeras je to bila jedna od naših najlošijih u sezoni. Koji je razlog tome? Sada nije ni vrijeme ni mjesto da o tome govorim, ali mogu samo ponovno zaključiti kako nam je falilo svega, a posebno mirnoće i kakvoće - rekao je Repeša te se osvrnuo i na MVP-a završnog turnira, Darija Šarića:

- Zaista se rijetko viđa njegov pobjednički mentalitet i on je apsolutno sjajan. Iskrene čestitke njemu na MVP nagradi, zaslužio ju je i mislim da je on velika dobit za kompletnu hrvatsku košarku - zaključio je trener momčadi Cedevite koja niti u svom drugom finalu, nakon 2012. godine, nije uspjela do titule. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • specialized 28.04.2014.

    Jasko najjači trener u hrvata... za repku najidealniji izbor... čestitke Rimcu... mlad, potentan, pametan, staložen...

  • Anchor 28.04.2014.

    Ovo sto je napravila Cibona spada u rubrike "vjerovali ili ne". Cestitke.

  • mario2412 28.04.2014.

    Šarić je tek na početku veličanstvene karijere, a već osvaja naslove.... ostani još godinu dana i pokaži europi kako igraju Hrvati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare