To je to što me zanima!

Repeša nakon sramote protiv Turske: Navijači, oprostite nam

Naša forma još nije na pravom nivou. Nadam se da ćemo to popraviti prije početka Eurobasketa, rekao je izbornik Jasmin Repeša nakon debakla protiv Turske (52-81))
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija doživjela je pravi debakl na pripremnom turniru u Istanbulu. Nakon početnog poraza od Srbije (88-71), momčad Jasmina Repeše u drugom je kolu teško stradala od Turske izgubivši s čak 29 koševa razlike (52-81).

Eurobasket u Sloveniji sve je bliže, a Hrvatska izgleda sve gore.

- Ispričavam se hrvatskim navijačima. Moramo čuvati važne igrače da se ne ozlijede, a naša forma još nije na pravom nivou. Nadam se da ćemo to popraviti prije Eurobasketa. Imamo još deset dana - rekao je Repeša.

Hrvatska će zaključiti pripremni turnir utakmicom protiv Belgije u nedjelju. Bit će to posljednja pripremna utakmica naše reprezentacije uoči Eurobasketa. Repeša će potom odvesti igrače na završne pripreme u Crikvenicu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • HMHAHA 27.08.2013.

    HM..Od Drazena i njegove ekipe vise ne pratim aktivno kosarku, ali uvijek mi je bilo zanimljivo gledati kako su nasi kosarkasi u najmanju ruku cudni..jel to problem s visokim ljudima koji su uglavnom uvijek nesto zivcani (bar koje ja poznajem) ? uglavnom, banana smo..svasta

  • marlboro 3 25.08.2013.

    Ja koliko se secam kada vam je bio onaj predhodnik selektor kukali ste za repesom, sada i na njega kukate tako cete i za sledeceg. Pa nije trener kriv sto nema igrace !

  • croata33 25.08.2013.

    Koji k... od komentara kao i inače kad je reprezentativna košarka u pitanju. Iskustva iz raznih sportova pa tako i u košarci govore da rezultati u pripremnim utakmicama prije velikih natjecanja nisu nikakvo mjerilo. Repeša sigurno neće otkrivati karte prije no što turnir počme što smatram da je dobro. Košarku ne pratim previše, čak bi rekao vrlo malo, ali dovoljno da znam da je ova grupa igrača sposobna i u stanju napraviti rezultat kakav hrvatska javnost i navijači dugo očekuju

Komentiraj...
Vidi sve komentare