To je to što me zanima!

Repeša: Navijači, dođite, sad nam najviše treba vaša pomoć

Ovo je vrlo velika pobjeda protiv velikog protivnika, no ne smijemo se emocionalno isprazniti jer nam slijedi eliminacijska utakmica protiv Češke, rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Nakon velike i važne pobjede nad Slovenijom u produžetku, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša, sasvim razumljivo, je bio zadovoljan ishodom u 4. kolu Eurobasketa.

- Ovo je vrlo velika pobjeda protiv velikog protivnika, no ne smijemo se emocionalno isprazniti jer nam slijedi izuzetno važna, eliminacijska utakmica protiv Češke - rekao je Jasko i apelirao na pomoć hrvatskih navijača:

- Moramo se što prije odmoriti i spremiti kako bi pobijedili Češku, no još bi nešto istaknuo - molim sve navijače da dođu do Celja i da nas podrže protiv Češke jer njihova pomoć sad nam je potrebnija no ikad.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Mura_1Horvat 10.09.2013.

    Hrvati, pridite v Evropo, dobrodošli...

  • IlijaAndric 09.09.2013.

    A da nisu Slovenci poslednju cetvrtinu ubacili u manju brzinu,ko se imalo razumije u kosarku primijetit ce to.Da je koim slucaje utakmica odlucivala o medalji lako bi bilo 10-15 razlike za njih.Ukic natreba uopce ulazit u zadnjoj cetvrtini,opet je skoro poklonio pobjedu.

  • zujavac 09.09.2013.

    Iskreno mislio sam da će nas slovenci razbiti, ali drago mi je da su me dečki sa prikazanom igrom demantirali i ugodno iznenadili. Bogdanović je pokazao da nakon ove sezone može u NBA. Svaka čast, ali ne smijemo sad previsoko poletiti, jer nas ćeka neugodna Češka koja također ima šanse za prolaz dalje. Namučili su Slovence, a jučer su razbili Gruziju koja je bila možda i iscrpljena od prošle utakmice. Imaju tog Vesely-a koji predvodi u skokovima, ali i u postotku šuta na prvenstvu. Stoga mislim da ako njega uspijemo nekako zatvoriti, da smo obavili pola posla. Neće ne bit u dvorani, ali u 17:45 sam sigurno pred telkom. Ajmo naši!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare