To je to što me zanima!

Repeša: Očekujem iznimno težak meč protiv Unicaje

Jasmin Repeša ustvrdio je kako će utakmica protiv Unicaje za njegovu momčad biti iznimno teška, a pribojava se snage Unicaje pod košem
Vidi originalni članak

Rimska Lottomatica hrvatskog trenera Jasmina Repeše u četvrtak u Malagi igra presudnu utakmicu Eurolige protiv domaće
Unicaje našeg Davora Kusa. Želi li proći u četvrtfinale, Lottomatica mora po svaku cijenu pobijediti i nadati se da će CSKA slaviti u Barceloni. Budućnost u elitnom europskom natjecanju, dakle, ne ovisi samo o njima.
- To će biti iznimno važna utakmica, ali isto toliko i teška. Ključ za pobjedu će biti dobro započeti utakmicu i držati koncentraciju svih 40 minuta. Unicaja je snažna momčad, a ne vjerujem da će se u njihovim redovima osjetiti izbivanje Cabezasa. Oni imaju mnogo igrača koji mogu napraviti razliku, kao što su Marcus Haislip ili Daniel Santiago. Njihova najveća snaga je kvaliteta pod košem - sažeo je Repeša, koji je svjestan da će njegovoj momčadi nedostajati ozlijeđeni Allan Ray.
O utakmici je pričao i bivši igrač Malage Erazem Lorbek:
- Moramo se koncentrirati na svoju igru i biti svjesni da će nam Malaga pokušati otežati život. Kod kuće smo ih pobijedili, no to ne mora ništa značiti. Bit će to sasvim druga priča, a nadam se da ćemo pobijediti ako odigramo iznimno kvalitetnu obranu - zaključio je Lorbek, koji se slaže s Repešom da je najveća snaga Malage kvaliteta pod koševima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare