To je to što me zanima!

Reus o Kloppu: Šefe, hvala za tri godine, puno sam naučio...

Naučio sam puno od vas. Bili ste uz mene u dobrim i lošim vremenima, napisao je Marco Reus na Instagramu uz fotografiju na kojoj je zagrljen s njemačkim trenerom
Vidi originalni članak

Jedan je objavio da odlazi na kraju sezone, drugi je potpisao novi ugovor. Jürgen Klopp rekao je kako više nije trener za Borussiju i potvrdio da na kraju sezone pakira kofere. 

Marco Reus je potpisao novi ugovor i zahvalio se njemačkom treneru koji nakon sedam godina napušta klub.

- Šefe, hvala ti za tri godine. Naučio sam puno od vas. Bili ste uz mene u dobrim i lošim vremenima - napisao je Reus na Instagramu uz fotografiju na kojoj je zagrljen s njemačkim trenerom.

Klopp je od predsjednika zatražio raskid ugovora na kraju sezone. 

- Znao sam da će doći dan kada više neću biti idealan trener za ovaj savršeni klub. Zadnjih tjedana više nisam bio siguran da sam prava osoba. Moja dužnost je biti iskren prema sebi i predsjedniku kluba. Momčad zaslužuje trenera koji će biti 100 posto uz nju - rekao je Klopp na izvanrednoj konferenciji za medije.

>>> Gdje će Jürgen Klopp? >>>

Idi na 24sata

Komentari 16

  • milky93 16.04.2015.

    Kruno Jurcic dolazi u Borussiu!

  • looverpol 16.04.2015.

    crno bijeli klopovi jastrebovi klopocu klompama na wesfallenu ili kako ga zovu signal iduna park ... zuti zid je uvijek svaka subotic i hummels kumovi ,abumeyang spiderman legenda kagawa istocni grijeh sa westfallena ,kuba blazilovaki katolicka krv u crno zutima .. legendaran klub mog kuma gundogana

  • gavran83 16.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare