To je to što me zanima!

Reus: U djetinjstvu sam uvijek uzimao Barcu na PlayStationu

Krilni i vezni igrač Borussije Dortmund Marco Reus dao je nagovijestiti gdje bi volio nastaviti karijeru. Barcelona mu je od najranijih dana djetinjstva bila veoma privlačna
Vidi originalni članak

Nekada je u Borussiji Dortmund igrao popularni trio Gotze-Lewandowski-Reus. Prva dvojica otišla su u Bayern, a treći, Marco Reus, ostao je u Dortmundu. No teško je za očekivati da će se Nijemac još dugo zadržati u Borussiji, pogotovo jer je svaki prijelazni rok upravo on najveća meta europskih klubova. Pitanje je koliko dugo će "crno-žuti" moći odolijevati bogatim ponudama za talentiranog nogometaša. 

Borussia Dortmund ove sezone nastupa u Europskoj ligi, koja je obožavateljima pružila priliku pitati Marca Ruesa određena pitanja.

- Kojem se klubu najviše diviš osim Borussije Dortmund - priupitao je jedan od obožavatelja na što je Reus odgovorio: 

- U djetinjstvu sam uvijek uzimao Barcelonu kad bih igrao PlayStation. Barcelona je uvijek imala toliko dobre i kvalitetne igrače i oduvijek sam se divio njihovu stilu igre. Kad bih mogao igrati s nekim igračima bili bi to Messi ili Ronaldo. U veznom redu to bi bio Andres Iniesta - odgovorio je Nijemac. 

Je li Reus dao nagovijestiti da bi u budućnosti volio zaigrati za "blaugranu"?

Idi na 24sata

Komentari 71

  • torcidaaa 06.11.2015.

    odlican igrac.. ali stvarno ne znam koju bi on poziciju mogao igrat.... strasan igrac!!

  • R.10 05.11.2015.

    prvo vozacki pa bumo videl bi rekel markec

  • Som 05.11.2015.

    Sjecam se da je Reus 2012 godine prije pocetka utakmice Barse protiv Reala na svom twiter profilu napisao "Vamos Barca" - https://twitter.com/woodyinho/status/162280656137752576

Komentiraj...
Vidi sve komentare