To je to što me zanima!

Ribery dobio spomenik na minhenskom Marienplatzu

Riberyjev sponzor Nike podario je Muenchenu i Bayernovim navijačima statuu Francuza povodom produljenja ugovora s Bavarcima do ljeta 2015.
Vidi originalni članak

Glavni minhenski trg, Marienplatz, od četvrtka krasi četiri metra visoki kameni spomenik majstoru driblinga, francuskom nogometašu Bayerna Francku Riberyju (27). Gradu i Bayernovim navijačima statuu francuskog reprezentativca u akciji poklonio je Riberyjev opskrbljivač sportskom opremom Nike, i to povodom njegova produljenja ugovora do ljeta 2015. godine. Ribery je postojeći ugovor (do ljeta 2011.) produljio za četiri sezone, te će odsad zarađivati za njemački nogomet rekordnu plaću od sedam milijuna eura neto po godini. To je osnovni razlog njegovu zadovoljstvu. Drugi bi već mogao biti spomenik kakvog rijetko tko dobije za života, a kamoli za aktivne igračke karijere.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • chevaper 27.05.2010.

    ovo gledaju kako ce se ljudima svidit da mogu olicev 20-o metarski postavit!

  • Frank Ribery 27.05.2010.

    Da ...

  • Liquid 27.05.2010.

    Trebali su mu staviti jedan u Dubaiu gdje je Zafiru (kako li se već zvala) kresnuo.... Ma kakav spomenik?! Dobar je igrač, ali nije još ni L od legende kluba.... Iako je reklama, čisto je pretjerivanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare